Lucjan "Otello" Sarantina*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
elsa

Re: Lucjan "Otello" Sarantina*PL

Post autor: elsa »

Co Pańcia tak oszczędzasz na tych fotkach i Lucjanku, co? <gwiżdże> Jak można trzymać pięknotę tylko dla siebie, się pytam? <roll>

Ślicznioch, aż chce się więcej fotek! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
mundzia

Post autor: mundzia »

Oj @elsa :)
Akurat trafiłaś! ;) bo Służba w trakcie dodawania porannej foty ;-))

Wiem, że zerowa ostrość, ale tak się hihrałam z tej wyniosłej pozy, że aparat nie dał rady :)
U Was też łazienka jest na drugim miejscu uwielbienia tuż za kuchnią_z_michą i ex aequo z parapetem? <mrgreen>

https://www.flickr.com/gp/edmundplecie/w791e8

Obiecuję, że jak tylko złapię dobre oświetlenie to postaram się ustrzelić Lucka :)
Wiecie, że czarnuszkom strasznie trudno się foty robi... szczególnie jeszcze jak ruchliwy <lol>
Awatar użytkownika
elsa

<lol> <serce> <lol>

Kocich szpagatów jeszcze tu nie było <mrgreen> Hihi, no to Ci się akrobata trafił <mrgreen> :kotek: <mrgreen>

Cudny jest! <zakochana> <serce> <zakochana> Masz szczęście, jedna świetna fota zrekompensowała Twoją oszczędność ;-))

Moje koteły to tak różnie...miłość do umywalki osłabła, kiedyś była ulubioną miejscówką Kostka, później Sonii, obecnie nie mają stałego miejsca...w sumie to ja u siebie wszędzie widzę koty, więc może nie przyuważyłam tego szczególnego <lol>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

ale jak o ucapił tą umywalkę, żeby mu się przypadkiem nie wyrwała <lol> Chyba sobie na nią zapolował <mrgreen>
Moja Liluszka nadal wielką miłością darzy wannę, już nawet sama do niej wskakuje <shock> i tam urządza sobie spa -moczy sobie uszka, pyszczydło i łapki a potem się wylizuje <lol>
Awatar użytkownika
mundzia

Post autor: mundzia »

@elsa, szpagaty i inne dziwne pozy typu 'chiński paragraf' to specjalności Lucjana <mrgreen>

https://www.flickr.com/gp/edmundplecie/2HfZek

https://www.flickr.com/gp/edmundplecie/1h1PP0

Choć zdarza się norma: ;-))

https://www.flickr.com/gp/edmundplecie/3Whd5c

@Kamila - wow! Moczenie uszek i pyszczydełka? <shock> jestem pod wrażeniem! :ok:
My się na razie przyglądamy kapiącej wodzie z kranu... Ale raczej z dystansem :-D
No i przeglądamy się w lustrze :->
Umywalkę obłapiamy tylko wtedy, gdy jest sucha <roll>
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

A to ci diablątko na pierwszym zdjęciu <lol>
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

Ale słodziak <serce> drugie zdjęcie cudne, to na umywalce tez <zakochana> Śmieszny z niego mały akrobata :-D i te cudne oczka, kocham węgielki <zakochana>
U nas umywalka to stały punkt obserwacyjny jak Pancia sie kapie, do tego można z niej wygodnie skakać na pralkę i zrzucać kosmetyki <lol> Raz wskoczył do wanny jak brałam w niej prysznic, zamoczyl całe łapcie i strasznie sie przeraził, trzeba było ratować :-D
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

mundzia pisze:

https://www.flickr.com/gp/edmundplecie/2HfZek

hmmmm, sphagetti nero! zjadłabym <lol> <lol> <lol>

@Kamila - wow! Moczenie uszek i pyszczydełka? <shock> jestem pod wrażeniem! :ok:
My się na razie przyglądamy kapiącej wodzie z kranu... Ale raczej z dystansem :-D
No i przeglądamy się w lustrze :->
Umywalkę obłapiamy tylko wtedy, gdy jest sucha <roll>
u mnie też się tak zaczęło, potem już kąpiółka na całego w ciurkającej wodzie, teraz mam fontanne i woda z kranu już nie jest tak interesująca, ale sama wanna owszem tak <lol>
sandra pisze: Raz wskoczył do wanny jak brałam w niej prysznic, zamoczyl całe łapcie i strasznie sie przeraził, trzeba było ratować :-D
biedulek :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: , tak się kończy czasami kocia ciekawość <lol>
Awatar użytkownika
Lelka

Post autor: Lelka »

Mundzia zdjęcie na umywalce boski...wszystkie piękne, ale to rewelacyjne w szczególności <lol>
elsa pisze: ...w sumie to ja u siebie wszędzie widzę koty, więc może nie przyuważyłam tego szczególnego <lol>
:haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
elsa

Czy na tej pierwszej fotce Lucjano uprawia jakiś szczególny rodzaj modłów? <lol> <lol> <lol>

Haha, niesamowity jest, taki barwny (pomimo, że czarny <mrgreen> ) i ekspresyjny! <zakochana> <serce> <zakochana>
Zablokowany