Uemi of Aydindril*PL
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Uemi of Aydindril*PL
super, że z oczkami coraz lepiej Emi jest śliczna <serce>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
super że z oczkami już dobrze , śliczna jest
- dagusia
MamaEmi pisze:MoniQ pisze:O rany, pierwsza myśl "co tu robi moja Kalinka??"
Co oczywiście oznacza, że masz najpiękniejszego kota na świecie.... <zakochana> <serce>
Co tu robi moja Euphi?? <shock> <shock> <shock>
Fakt, jak nie widac dokładnie pysialka to wygladaja wszystkie niemalże identycznie :-) Co oznacza, wszystkie piękne i kochane <serce>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Dobrze, ze lepiej
-
Hej hej!
Uprzejmie donoszę, że moje kocisko dobiło do 4kg I jakby ktoś jeszcze nie był zaznajomiony z aliexpress, to serdecznie polecam tamtejsze zabaweczki dla kociastych Przy okazji zakupów okołomakijażowych dorzuciłam do koszyka wędkę z piórkami i dzwoneczkiem za zawrotną cenę 85 centów <shock> Wysyłka oczywiście darmowa..... <roll> Przesyłka szła koło 2-3 tygodni, ale doszła! A co więcej, zabawka stała się ukochaną wędeczką Emisi i biega za nią jak szalona! Mój TŻ ostatnio tak ją przegonił, że sapała z wywieszonym językiem jak pies Pierwszy raz ją widziałam w takim stanie Oczywiście musiała potem podjeść więcej suchego żeby zrównoważyć bilans kaloryczny, ale noc po gonitwie przespała, że HEJ! Traktorem by ją można było ciągnąć a i tak by się nie obudziła <lol> Także taki to mały update dzisiejszy
Uprzejmie donoszę, że moje kocisko dobiło do 4kg I jakby ktoś jeszcze nie był zaznajomiony z aliexpress, to serdecznie polecam tamtejsze zabaweczki dla kociastych Przy okazji zakupów okołomakijażowych dorzuciłam do koszyka wędkę z piórkami i dzwoneczkiem za zawrotną cenę 85 centów <shock> Wysyłka oczywiście darmowa..... <roll> Przesyłka szła koło 2-3 tygodni, ale doszła! A co więcej, zabawka stała się ukochaną wędeczką Emisi i biega za nią jak szalona! Mój TŻ ostatnio tak ją przegonił, że sapała z wywieszonym językiem jak pies Pierwszy raz ją widziałam w takim stanie Oczywiście musiała potem podjeść więcej suchego żeby zrównoważyć bilans kaloryczny, ale noc po gonitwie przespała, że HEJ! Traktorem by ją można było ciągnąć a i tak by się nie obudziła <lol> Także taki to mały update dzisiejszy
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
no cóż, w nic co napiszesz, a nie udokumentujesz fotami, nie uwierzymy
Też się swego czasu przymierzała do aliexpress ale nie było opcji zakupu w złotówkach, a konta walutowego nie mam, więc odpuściłam
Też się swego czasu przymierzała do aliexpress ale nie było opcji zakupu w złotówkach, a konta walutowego nie mam, więc odpuściłam
-
Obiecuję poprawę! <mrgreen> Tylko fotki będą jak TŻ będzie miał wolne, zrobimy większą sesję Teraz Ali wylicza w dolarach a jak się płaci to przelicza po bankowym kursie na złotówki
A na razie Emi pomagająca mi wieszać pranie... Nie ma to jak dobra motywacja do pracy! <roll>
A na razie Emi pomagająca mi wieszać pranie... Nie ma to jak dobra motywacja do pracy! <roll>
- joakar
jaka ona jest śliczna i duża <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
bardzo już duża i śliczną ma zdziwioną minkę kochana i ogrąglutka <zakochana> <serce>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Jaka pomocnica aktywna <lol> Cudna jest z tymi łaputkami przytkniętymi do dywanu <lol> <zakochana>