Rudy świat Malika i Milusia
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Re: KOCHANI!!! Rudaski ze Szczecina znalazły dom, ale do szczęscia jeszcze ciut brakuje...
Miod na serce
Kochane chłopaki i Żabcia tez 
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: KOCHANI!!! Rudaski ze Szczecina znalazły dom, ale do szczęscia jeszcze ciut brakuje...
Bo to były, Beciu, TE WŁAŚCIWE KOTY, które miały trafić do TEGO WŁAŚCIWEGO DOMUBecia pisze: ↑29 paź 2017, 19:41 W środę wieczorem zobaczyłam na FB post, który Kasia udostępniła. Przeczytałam go i serce mi drgnęło. Nie wiem dlaczego akurat na te kotki zareagowałam bardziej niż na inne bidy. (...) Kiedy w końcu dotarliśmy na miejsce, kotki kolejny raz nas zaskoczyły. Wyszły z transporterków tak pewnie, jakby wróciły do swojego domu. Obeszły pokój, skorzystały z kuwetki, napiły się wody i słuchajcie tego: barankowały, mruczały, robiły grzbieciki, dawały się brać na ręce![]()
![]()
To nie były te koty z ogłoszenia. BYły otwarte na człowieka, przyjazne, odważne.
Całuję Ciebie i Mamę mocno, najmocniej, z całej siły
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Napiszę tylko tyle :
to ze wzruszenia
Kasiu, poproszę numer konta
Kasiu, poproszę numer konta
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Właśnie dziś mówiłem komuś, że trzeba serca nie mieć żeby oddać dwa koty - ukochane kiedyś przecież - do schroniska, gdzie najpewniej dokonają żywota
Tylko niezwykły zbieg okoliczności i wielkie serce Beci i jej mamy zmieniły dożywocie w klatce na dobre życie, na jakie zasługuje każde zwierze.
Oby były zdrowe i dawały radość
również nam, na forum
P.S. Wiem że jestem inny niż inni
ale "Malik" kojarzy mi się z "Zabij mnie glino" Bromskiego
Tylko niezwykły zbieg okoliczności i wielkie serce Beci i jej mamy zmieniły dożywocie w klatce na dobre życie, na jakie zasługuje każde zwierze.
Oby były zdrowe i dawały radość
P.S. Wiem że jestem inny niż inni
- yamaha
- Genius Loci
- asiak
- Agilisowy Rezydent
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Bo to tam wysoko był zapisany los tych ślicznych rudasków ,że trafią do domu Mamci Beatki ,a kotki wszystko dokładnie już wiedziały wcześniejozon pisze: ↑29 paź 2017, 20:05Becia pisze: ↑29 paź 2017, 19:41 W środę wieczorem zobaczyłam na FB post, który Kasia udostępniła. Przeczytałam go i serce mi drgnęło. Nie wiem dlaczego akurat na te kotki zareagowałam bardziej niż na inne bidy. (...) Kiedy w końcu dotarliśmy na miejsce, kotki kolejny raz nas zaskoczyły. Wyszły z transporterków tak pewnie, jakby wróciły do swojego domu. Obeszły pokój, skorzystały z kuwetki, napiły się wody i słuchajcie tego: barankowały, mruczały, robiły grzbieciki, dawały się brać na ręce![]()
![]()
To nie były te koty z ogłoszenia. BYły otwarte na człowieka, przyjazne, odważne.
Bo to były, Beciu, TE WŁAŚCIWE KOTY, które miały trafić do TEGO WŁAŚCIWEGO DOMU![]()
![]()
Czasem tak się pięknie dzieje
![]()
![]()
![]()
Beatko jesteście wspaniali
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Beciu, niesamowita historia. Oby żyło się Wam wszystkim jak najlepiej
Jesteśmy w Wami :*
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Mi też oczka się spociły ,ale bardzo się ciesze widać że wiedzą że świetnie trafiły i będą bardzo szczęśliwi