Lucek (Inero Anpami Line*PL) i Nori Agilis Cattus

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

ja też chcę taką czarną panterkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Diabełek <diabeł> Ale oczy wyglądają fanastycznie w tak ciemnej oprawie <klaszcze>
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

mimbla pisze: Oj, strasznie jestem ciekawa, jak chłopak wyrośnie :->
Ja też! <mrgreen>
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

Renia i MEGAN pisze:Diabełek <diabeł> Ale oczy wyglądają fanastycznie w tak ciemnej oprawie <klaszcze>
Ja właśnie jestem ciekawa, czy wybarwiają się tak, jak powinny. Wg mnie i nie tylko ma cudowne oczy i czasami mówimy na niego żółtooki. Jak się czyta o brytkach, to często są wspominane wybarwiające sie oczy i dlatego ciekawi mnie czy są taie jak powinny, ok, czy moze lepiej niz ok <mrgreen>
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

I oczka i futerko piękne.Widać,że Lucek króluje niepodzielnie.Bardzo ładna ta tuba,czy to sama wykładzina czy jest usztywniona? :kotek:
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

No pięknie, ale wymęczyli kota na tym spacerze <mrgreen>
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Piękny czarny łobuz :kotek:
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

asiek pisze:I oczka i futerko piękne.Widać,że Lucek króluje niepodzielnie.Bardzo ładna ta tuba,czy to sama wykładzina czy jest usztywniona? :kotek:
Tuba jest z bardzo grubej tektury. Zeby miała odpowiednia długość musieliśmy ja piłką przycinać, bo nożycami nie dało rady, bo to grubość ok 1 cm..

A Lucka chyba zaczęły kotki interesować od sobotniego wyjścia do ogrodu. Gdy robi rewir na korytarzu to staje pod drzwiami wejściowymi i miaucząc domaga się wypuszczenia w teren. No i od soboty słychać pod oknami pomiaukiwanie jakby dziecko płakało. Czyżby to jakaś zakochana kotka?? W każdym razie przy sprzątaniu kuwety nadal czuć tylko kupale, a nie ten charakterystyczny zapaszek samczego moczu i póki co nigdzie nie posikuje i nie znaczy...
Zastanawiam się czy nie przyspieszyć kastracji, bo planowaliśmy 21 maja, bo obydwoje z mężem mamy wolne, a dodatkowo ja mam trzydniowy weekend, więc kocurro by był pod czujną opieką, a nie sam w domu, ale zastanawiam się, czy by nie lepiej było przyspieszyć wszystko...
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Chyba nie ma potrzeby przyśpieszać ,po prostu spodobało mu się na dworze moje kotki też stoją pod balkonowymi drzwiami, <mrgreen> a nie chcę ich teraz wypuścić bo chłodno jest i deszczyk pada
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Moje dwa chłopaki, gdy tylko poczują powiew powietrza z otwartego balkonu, zaczynają snuć się po mieszkaniu i śpiewać, a przecież oba są już dawno po kastracji.
Ja bym terminu nie zmieniała, zwłaszcza, że masz wtedy nagrane wolne i nie będziesz się w pracy stresować co się dzieje tam w domu z Luckiem Rogatym <lol>
ODPOWIEDZ