Legowisko
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Maru
Ja kiedy się przeprowadziłam w większy metraż, pełna zapału zainwestowałam w spory drapak z budką i pięterkami do salonu i wiklinową wieżyczkę z dziuplą do sypialni. Cudny drapak jest omijany z daleka (ku memu rozczarowaniu nie pomogło nawet spsikanie go kocimiętką, a wręcz dało efekt przeciwny do zamierzonego), ale za to wiklinowa dziupla to ukochane miejsce na noc i nawet spanie na nas nie jest już takie atrakcyjne jak własna poduszka w bezpiecznym miejscu :-)
- KASIULA
U mnie jak u Dorszki, Tosiak śpi w takim IKEOWYM koszu dla psa, jak kupowałam od razu zaczęłam zastanwiać się czy nei przerobię go na stolik na taras )) ale o dziwo mój kicior polubił łóżeczko i czasem tam śpi (jak państwo zajmą kanapę i wszystkie krzesła w domu są zawalone i się nie da tam ulokować). Nie lubi mieć tam miękko, kupiłam taki najtańszy dywanik w IKEA i to jej starcza. W Wawie na targówku chyba jeszcze są, niedroga impreza po kosztują ok.20zł, jak na legowisko chyba znośnie.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- KASIULA
Słodziak jak kot potrafi nas zaskoczyć. Na początku napchałam kici do tego koszyka poduch ale ona olała temat, dopiero jak sprżtałam i wyrzuciłam z niego wszystko to się zainteresowała. A z drapakiem do tej pory nie trafiłam jeszcze w jej gust. Miała 3 różne wielkości, z różnymi podstawkami a i tak najfajniej się drapie dywan pleciony ze sznurka.
Ale mebli nie niszczy, ona tak drapka jak dama, jakby się troszkę wstydziła.
Ale mebli nie niszczy, ona tak drapka jak dama, jakby się troszkę wstydziła.
- KASIULA
Przypomniało mi się jeszcze coś, w IKEA były kiedyś takie tunele dla zwierząt, moja znajoma ma 2 dachowce i one miały w takim tunelu swoje schowanko. Moja siostra podpatrzyła ten pomysł i kupiła taki większy tunel z działu dziecięcego i tam zainstalowała dla swojego 9,5 kilowego tygryska bo w tym z działu zwierzęcego wyglądałby jak parówka w hotdogu )) a teraz może bez trudu się obrócić. Tunel leży pod łózkiemi nei zawadza a kot nie wyciera 'kotów" podłóżkowych tylko chowa się do tunelu.
- nikaxx
co do legowiska to dla mojej księżniczki najlepsza jest komoda w pokoju.Położyłam jej kocyk zresztą widać to na ostatnich zdjęciach u nas w wątku
na dżemkę wybiera miejsce pod dywanem też w pokoju ewentualnie jej transporterek w którym też chętnie sypia w sumie to nie transporter tylko taka różowa torba.Bo jak mój TŻ kupował transporter to nie pomyślał o tym że powinien być twardy i bezpieczny i kupił Pufie różową torbę <lol> o taką http://chce.to/p48307/transporter-dla-kota <lol>
na dżemkę wybiera miejsce pod dywanem też w pokoju ewentualnie jej transporterek w którym też chętnie sypia w sumie to nie transporter tylko taka różowa torba.Bo jak mój TŻ kupował transporter to nie pomyślał o tym że powinien być twardy i bezpieczny i kupił Pufie różową torbę <lol> o taką http://chce.to/p48307/transporter-dla-kota <lol>
- Vanicca
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: