Legowisko

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Zablokowany
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

ale gapy takie sliczne iglo. Sonia coś w tym twardym jest, moje np kładły się do wiklinowych koszyków po grzybach
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Moje kotki lubią swoje budki ,wyściełam je starymi kocykami po moich dzieciach ,jestem zadowolona bo co 2 tyg je piorę i mają czysto ,lubią też spać w budce psa i w naszych łóżkach <mrgreen>
Awatar użytkownika
Maru

Post autor: Maru »

Ja kiedy się przeprowadziłam w większy metraż, pełna zapału zainwestowałam w spory drapak z budką i pięterkami do salonu i wiklinową wieżyczkę z dziuplą do sypialni. Cudny drapak jest omijany z daleka (ku memu rozczarowaniu nie pomogło nawet spsikanie go kocimiętką, a wręcz dało efekt przeciwny do zamierzonego), ale za to wiklinowa dziupla to ukochane miejsce na noc i nawet spanie na nas nie jest już takie atrakcyjne jak własna poduszka w bezpiecznym miejscu :-)
Awatar użytkownika
KASIULA

Post autor: KASIULA »

U mnie jak u Dorszki, Tosiak śpi w takim IKEOWYM koszu dla psa, jak kupowałam od razu zaczęłam zastanwiać się czy nei przerobię go na stolik na taras :))) ale o dziwo mój kicior polubił łóżeczko i czasem tam śpi (jak państwo zajmą kanapę i wszystkie krzesła w domu są zawalone i się nie da tam ulokować). Nie lubi mieć tam miękko, kupiłam taki najtańszy dywanik w IKEA i to jej starcza. W Wawie na targówku chyba jeszcze są, niedroga impreza po kosztują ok.20zł, jak na legowisko chyba znośnie.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

A ja wczoraj miałam wielką radochę, bo Brysia bez niczyich zaproszeń, sama wczoraj weszła do zakupionego iglo, położyła się, zrobiła sobie toaletę futerka i pospała jakieś pół godziny. <klaszcze> Z tym, że jak wcześniej pisałam, ze środka wyciągnęłam tą miękką poduchę i ma tam tylko twardy kocyk.
Awatar użytkownika
KASIULA

Słodziak :) jak kot potrafi nas zaskoczyć. Na początku napchałam kici do tego koszyka poduch ale ona olała temat, dopiero jak sprżtałam i wyrzuciłam z niego wszystko to się zainteresowała. A z drapakiem do tej pory nie trafiłam jeszcze w jej gust. Miała 3 różne wielkości, z różnymi podstawkami a i tak najfajniej się drapie dywan pleciony ze sznurka.
Ale mebli nie niszczy, ona tak drapka jak dama, jakby się troszkę wstydziła.
Awatar użytkownika
KASIULA

Przypomniało mi się jeszcze coś, w IKEA były kiedyś takie tunele dla zwierząt, moja znajoma ma 2 dachowce i one miały w takim tunelu swoje schowanko. Moja siostra podpatrzyła ten pomysł i kupiła taki większy tunel z działu dziecięcego i tam zainstalowała dla swojego 9,5 kilowego tygryska bo w tym z działu zwierzęcego wyglądałby jak parówka w hotdogu :))) a teraz może bez trudu się obrócić. Tunel leży pod łózkiemi nei zawadza a kot nie wyciera 'kotów" podłóżkowych tylko chowa się do tunelu.
Awatar użytkownika
nikaxx

Post autor: nikaxx »

co do legowiska to dla mojej księżniczki najlepsza jest komoda w pokoju.Położyłam jej kocyk zresztą widać to na ostatnich zdjęciach u nas w wątku :)
na dżemkę wybiera miejsce pod dywanem też w pokoju ewentualnie jej transporterek w którym też chętnie sypia w sumie to nie transporter tylko taka różowa torba.Bo jak mój TŻ kupował transporter to nie pomyślał o tym że powinien być twardy i bezpieczny i kupił Pufie różową torbę <lol> o taką http://chce.to/p48307/transporter-dla-kota <lol>
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Ja muszę sobie taką torbę sprawić... Jeśli nie jest się osobą zmotoryzowaną to PetCargo jest koszmarny... Ciężki, obijający się o biodro wiecznie i tak naprawdę nie do końca solidnie wykonany :-x (po niecałym roku używania popękał mi w czterech miejscach).
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

a czy ktoś testował legowiska montkowane do sciany (typu hamak, półka)
Zablokowany