Aga nasza Dorszka zawsze tak mówi a potem kot co na wystawach szaleje z pucharkami:) będzie śliczny zdrowy i uwodzicielski. a jeśli chodzi o smoczkowe koty to wiąże strasznie z człowiekiem:) taka niewidzialna więź więź miłości odpowiedzialności oddania i bezbronność tej maleńkiej istotki tego serduszka co bije na naszej dłonikociara pisze:
Obawy dorszki co do wielkości uszu i długości ogona oficjalnie ogłaszam za bezpodstawne.
Miot F - Borgia i GIC Creme Bellucci vom Wernerwald*D
- destiny
- Hodowca
- Hodowla: DESTY*PL
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Ania i Krzyś
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Jo`Ann
O jejku - jak on pragnie tych maminych pieszczot - ja tylko to widzę na tych wzruszających fotkach
Biedna Borgia - tak mi jej żal, na pewno jeszcze ja boli brzusio. I Maleństwa mi żal, że nie może possać mamy, ale...Agnieszka-kociara jest na pewno najlepszą mamą zastępczą skoro oddała eFkowi swój smoczek - będzie dobrze
[shadow=blue][shadow=cyan]eFek[/shadow][/shadow] prześliczniasty
Biedna Borgia - tak mi jej żal, na pewno jeszcze ja boli brzusio. I Maleństwa mi żal, że nie może possać mamy, ale...Agnieszka-kociara jest na pewno najlepszą mamą zastępczą skoro oddała eFkowi swój smoczek - będzie dobrze
[shadow=blue][shadow=cyan]eFek[/shadow][/shadow] prześliczniasty
-
- Hodowca
- Kontakt:
- truda
Zdjęcia rzeczywiście bardzo udane, maluszek jest cudowny. Wiem, bo byłam u Dorszki i widziałam małego F-kotka i nawet trzymałam przez chwilę w swoich dłoniach. Ponadto widziałam jego karmienie. To było coś fantastycznego, jak maluch pięknie spija pokarm z butelki ze smoczkiem. Dobrze, że chociaż z karmieniem przez smoczek nie ma problemów. Może Dorotka jak znajdzie chwilę czasu to zamieści nam takie fotki bo naprawdę jest na co popatrzeć.
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt: