Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Żebyście zobaczyły jak u mnie na podwórku ptaki biją się o kocie futro
z codziennego sprzatania :-D
To musi być produkt najwyższej jakości mimblo, nie rezygnuj <mrgreen>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Robimy sobie długi Długi Weekend, koty są nieco zdezorientowane...
Jako, że czasu mamy dla nich więcej, co wieczór urządzamy rzuty futrzaną grzechocząca piłeczką. Koty latają ode mnie do TŻta i odstawiają Matrix... Ozz z racji swoich prawie 5,5 kilo stosuje technikę wyskoku - ma wysoką skuteczność w łapaniu i blokowaniu piłki. Natomiast to co wyrabia Igor... Nie widziałam takich skoków nawet na youtube... 4,7 kilo kota skaczacego do połowy wysokości pokoju, robiącego salto w tył, a przy tym obrót wokół własnej osi, dzięki czemu zawsze jest przodem do osoby, która bedzie rzucać pilkę!!! Jestem w ciężkim szoku. Że umie skakać wysoko, to zawsze wiedziałam, ale że potrafi przy tym zrobić 2 inne manewry, wydać okrzyk bojowy i jeszcze wylądować na przysłowiowych 4rech łapach? To na pewno nie jest brytyjczyk. To syjam wychowany w gnieździe norwegów!!! <lol>
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Chcemy FILMIK <diabeł>
Awatar użytkownika
Ania

Post autor: Ania »

Tak filmik koniecznie.
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Wstyd sie przyznać, ale nie bardzo mam czym tego wariata nakręcić... Lustrzanka robi tylko zdjęcia, stara cyfrowa małpka z opcją video nie działa... Może uda się komórką, ale tylko gdy dam radę koty namówić na matrixowanie przy świetle dziennym. Trzymajcie kciuki <lol>
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Sonia pisze:Mimbla to wcale nie taki głupi pomysł. Toż to futro bardzo dobrze grzeje. Skarpety albo rękawiczki na zimę byłyby super <mrgreen> Tylko nie wiem czy się z tego da wełnę zrobić
Da się ! To znaczy z psiego da się na pewno <lol> . Kiedyś oglądałam program o kobiecie, która miała cztery owczarki szkockie i goliła je raz, czy dwa razy w roku, a z runa robiła przędzę i normalnie swetry dziergała <lol> .
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

wyczynowcy z chłopaków <mrgreen> naszemu Dyziowi także kiedyś się tak chciało, póki 3 mu nie strzeliła w kalendarzu ;-))

:kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Niestety nie udało mi się po ciemku uchwycić akrobatycznych zdolności Igora. Koty zaczęły matriksować koło 1wszej w nocy i filmiki wyszły bardzo ciemne...
Za to dzisiaj ogólna melancholia i nieróbstwo. Ozor leży na miękkim fotelu komputerowym i pozuje na Prezesa. Igor napuszył się i stara się odpierać wizualnie pogloski o zeszczurzeniu. Wklejam, bo odpiera skutecznie <lol>

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

On to jest jednak cała mama <zakochana>
I zdecydowanie wraca do formy <ok>
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »