Transportery
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Re: Transportery
O! Super, też się nad nim zastanawiałam, zdaje się, że również Kinus go ma i polecała.
Magda, czy według Ciebie zmieści się do niego duży kocur (chyba nawet bardzo duży)?
Zastanawia mnie również na ile trudne będzie wyjmowanie z niego kota w okolicznościach, które mu sie nie podobają, czyli np. u weta? W porównaniu z Pet Cargo Cabrio?
Magda, czy według Ciebie zmieści się do niego duży kocur (chyba nawet bardzo duży)?
Zastanawia mnie również na ile trudne będzie wyjmowanie z niego kota w okolicznościach, które mu sie nie podobają, czyli np. u weta? W porównaniu z Pet Cargo Cabrio?
- Montegri
- Hodowca
- Kontakt:
Agnieszka transporterek jest przestronny, choć wygląda zgrabnie.
Elodia i Emeli jechały w nim razem i miały wygodę, razem ważą około 5 kg.
Przetestowaliśmy go tez na naszym Oktawianie, który jak sami wiecie jest bardzo dużym kotem i nawet on ma tam jeszcze wolne miejsce.
Bez problemu go też wyjmujemy przez górną klapkę.
Przy większej wadze kota zaletą tego transporterka jest, że sam nie jest ciężki.
Wkrótce zaczną się wystawy i nowy transporter będzie zdawał kolejne egzaminy
tymczasem zobacz zdjęcia, zrobiliśmy je specjalnie z Oktawianem w środku, żebyś miała
skalę porównawczą
Elodia i Emeli jechały w nim razem i miały wygodę, razem ważą około 5 kg.
Przetestowaliśmy go tez na naszym Oktawianie, który jak sami wiecie jest bardzo dużym kotem i nawet on ma tam jeszcze wolne miejsce.
Bez problemu go też wyjmujemy przez górną klapkę.
Przy większej wadze kota zaletą tego transporterka jest, że sam nie jest ciężki.
Wkrótce zaczną się wystawy i nowy transporter będzie zdawał kolejne egzaminy
tymczasem zobacz zdjęcia, zrobiliśmy je specjalnie z Oktawianem w środku, żebyś miała
skalę porównawczą
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
Jedyna wada tego transportera to to, że moje DZIEWCZYNY umieją same z niego wyjść. Po prostu otwierają sobie zamek i ciach, już na wolności.
Podkreśliłam płeć, bo Bajuś, gdy się go tam włoży (a dla niego był kupowany, bo można wtedy wózkiem ciągnąć), siedzi tam i nie wpadł, że można się uwolnić <lol>
Podkreśliłam płeć, bo Bajuś, gdy się go tam włoży (a dla niego był kupowany, bo można wtedy wózkiem ciągnąć), siedzi tam i nie wpadł, że można się uwolnić <lol>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Lena mnie ubije za off topic, ale jakie Oktawian ma ogromne wąsiska <mrgreen> <serce>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
<mrgreen> Kituni nie zamierzam wozić w tym transporterze, a Puszek na pewno nie poradzi sobie z zamkiem <diabeł> Chociaż nie mam pewności jak Bajzelek <hm>
A nie da się tam założyć jakiejś kłódeczki na zamek?
Dzięki, Dziewczyny Kupię go.
No i Oktawian <zakochana> Doskonały.
A nie da się tam założyć jakiejś kłódeczki na zamek?
- elsa
Fjuu, mercedes! Świetny jest, bardzo mi się podoba, zachorowałam na niego <oops>
Oktawianku, pięknie zaprezentowałeś to cacko, powinieneś dostać jakiś angaż w reklamie, a przynajmniej procentowy udział od sprzedaży tego transportera <mrgreen>
Mocowanie do pasów bezpieczeństwa posiada?
Oktawianku, pięknie zaprezentowałeś to cacko, powinieneś dostać jakiś angaż w reklamie, a przynajmniej procentowy udział od sprzedaży tego transportera <mrgreen>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
W zwierzakowo.pl znalazłam ten transporter w fajnej cenie, bo 225,90zł (dostawa kurierem gratis).
- Montegri
- Hodowca
- Kontakt:
może nie ubije <lol> Oktawian ma wszystko ogromne <lol>Limonka pisze:Lena mnie ubije za off topic, ale jakie Oktawian ma ogromne wąsiska <mrgreen> <serce>
Agnieszka są takie specjalne zapinki do zamków błyskawicznych, widziałam na wystawach niektórzy wystawcy mają. napisz do hubuform może dziewczyny też to mają.atomeria pisze: A nie da się tam założyć jakiejś kłódeczki na zamek?
elsa i kolory są świetneelsa pisze:Fjuu, mercedes! Świetny jest, bardzo mi się podoba, zachorowałam na niego <oops>
jest taki moduł do pasów, my nie potrzebujemy bo koty wozimy dużą terenówką po kilka sztuk i nie przypinamy transporterów do siedzeń
zapytaj dziewczyny z hubuform doradzą ci na pewno co i jak, to wyjątkowo miła obsługa
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Doszedł transporter :-) Jest świetny Co prawda jeszcze nie mam pewności jak będzie z wyjmowaniem kota, ale z transportowaniem na pewno świetnie.
Jeśli chodzi o pasy bezpieczeństwa, to w moim zestawie jest element do tego służący. Trochę dziwna sprawa, na instrukcji w językach obcych jest napisane, że element do mocowania pasów jest dodatkowym akcesorium i można dokupić, w wersji polskiej nie ma takiej informacji, nie ma też tego elementu na liście zawartości opakowania, a element jest, chociaż zapewne nie oryginalny, bo nie ma loga ibiyaya, które widać na instrukcji w językach obcych. Może polski dystrybutor produkuje element lokalnie i dorzuca do zestawu? To po prostu kawałek paska z rzepem. Jednak brak możliwości zapięcia transportera w pasy byłby poważną wadą.
Jeśli chodzi o pasy bezpieczeństwa, to w moim zestawie jest element do tego służący. Trochę dziwna sprawa, na instrukcji w językach obcych jest napisane, że element do mocowania pasów jest dodatkowym akcesorium i można dokupić, w wersji polskiej nie ma takiej informacji, nie ma też tego elementu na liście zawartości opakowania, a element jest, chociaż zapewne nie oryginalny, bo nie ma loga ibiyaya, które widać na instrukcji w językach obcych. Może polski dystrybutor produkuje element lokalnie i dorzuca do zestawu? To po prostu kawałek paska z rzepem. Jednak brak możliwości zapięcia transportera w pasy byłby poważną wadą.
- GOSIA
Zapasowe drzwiczki do pet cabrio
ktoś widział gdzie można kupić ?
Wet mi uszkodził ten zaczep od otwierania
ktoś widział gdzie można kupić ?
Wet mi uszkodził ten zaczep od otwierania