I zamiast witania, było tylko o złej nazwie koloru <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Magnus i Madox
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus i Madox
A ja się wystraszyłam, że użyłam słowa biszkoptowy i dostałam za to po głowie...
I zamiast witania, było tylko o złej nazwie koloru <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>

- elsa
No Yam, po kilkuletnim bycie na forum można uznać, że z większością znasz się świetnie, w kontekście tego forum i znajomości wirtualnej <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
<rotfl> <rotfl> <rotfl>Fusiu pisze:A ja się wystraszyłam, że użyłam słowa biszkoptowy i dostałam za to po głowie...![]()
![]()
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
I to właśnie po przeczytaniu postu Yam, pomyślałam,że może kogoś zainteresuje kociak bez względu na nazwę koloru sierści (pamiętam dokładnie prośbę Yam o więcej zdjęć. Nabrałam wtedy ciut pewności siebie) <oops> <oops>
- elsa
O to TO! <mrgreen>Fusiu pisze:A ja się wystraszyłam, że użyłam słowa biszkoptowy i dostałam za to po głowie...![]()
![]()
- elsa
To co, ja nie znam nikogo, bo żadnej z osób nie poznałam osobiście? <gwiżdże> <mrgreen>
O przepraszam, z Panią Dorotką rozmawiałam przez telefon = 0,5 znajomości
O przepraszam, z Panią Dorotką rozmawiałam przez telefon = 0,5 znajomości
- yamaha
- Genius Loci
Sama siebie zadziwiam <gwiżdże>Fusiu pisze:I to właśnie po przeczytaniu postu Yam, pomyślałam,że może kogoś zainteresuje kociak bez względu na nazwę koloru sierści (pamiętam dokładnie prośbę Yam o więcej zdjęć. Nabrałam wtedy ciut pewności siebie) <oops> <oops>
Jakas chyba CHWILA SLABOSCI, albo cus....
Bo przeciez na pierwszy rzut oka widac na pierwszym zdjeciu, ze Magnus nie jest kudlaty
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
yamaha pisze:Sama siebie zadziwiam <gwiżdże>Fusiu pisze:I to właśnie po przeczytaniu postu Yam, pomyślałam,że może kogoś zainteresuje kociak bez względu na nazwę koloru sierści (pamiętam dokładnie prośbę Yam o więcej zdjęć. Nabrałam wtedy ciut pewności siebie) <oops> <oops>
Jakas chyba CHWILA SLABOSCI, albo cus....
Bo przeciez na pierwszy rzut oka widac na pierwszym zdjeciu, ze Magnus nie jest kudlaty![]()
![]()
Ale on ma kudłaty umysł <gwiżdże> <gwiżdże>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja pamiętam, że na początku w ogóle nie umiałam się odnaleźć, bo fora to chyba nie jest moje naturalne środowisko
Choć były czasy kiedy aktywnie uczestniczyłam w kilku, ale potem minęło i zapomniałam jak to jest
I tak sobie myślę, że jakby mnie tu nie było to pewnie nie mielibyśmy Mordimusia...
I tak sobie myślę, że jakby mnie tu nie było to pewnie nie mielibyśmy Mordimusia...
- sandra
- Agilisowy Rezydent
O to ja dzieki wystawie w Krakowie miałam farta poznać tyle osob na raz, ze mimo tak krótkiego stażu na forum bije Yamaszke o glowe
<lol> Znam hmm chyba z 10 osob <mrgreen>
I wiesz, Asiu, mi sie tez Filipek od początku kojarzył z małym biszkopcikiem <serce>
I wiesz, Asiu, mi sie tez Filipek od początku kojarzył z małym biszkopcikiem <serce>