Magnus i Madox

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Re: Magnus i Madox

Post autor: Fusiu »

A ja się wystraszyłam, że użyłam słowa biszkoptowy i dostałam za to po głowie... :hidden:
I zamiast witania, było tylko o złej nazwie koloru <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>

:haha: :haha:
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

No Yam, po kilkuletnim bycie na forum można uznać, że z większością znasz się świetnie, w kontekście tego forum i znajomości wirtualnej <mrgreen>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Fusiu pisze:A ja się wystraszyłam, że użyłam słowa biszkoptowy i dostałam za to po głowie... :hidden:
I zamiast witania, było tylko o złej nazwie koloru <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>

<rotfl> <rotfl> <rotfl>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

I to właśnie po przeczytaniu postu Yam, pomyślałam,że może kogoś zainteresuje kociak bez względu na nazwę koloru sierści (pamiętam dokładnie prośbę Yam o więcej zdjęć. Nabrałam wtedy ciut pewności siebie) <oops> <oops>
Awatar użytkownika
elsa

Fusiu pisze:A ja się wystraszyłam, że użyłam słowa biszkoptowy i dostałam za to po głowie... :hidden:

O to TO! <mrgreen>

:haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
elsa

To co, ja nie znam nikogo, bo żadnej z osób nie poznałam osobiście? <gwiżdże> <mrgreen>

O przepraszam, z Panią Dorotką rozmawiałam przez telefon = 0,5 znajomości :roza:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Fusiu pisze:I to właśnie po przeczytaniu postu Yam, pomyślałam,że może kogoś zainteresuje kociak bez względu na nazwę koloru sierści (pamiętam dokładnie prośbę Yam o więcej zdjęć. Nabrałam wtedy ciut pewności siebie) <oops> <oops>
Sama siebie zadziwiam <gwiżdże>
Jakas chyba CHWILA SLABOSCI, albo cus....
Bo przeciez na pierwszy rzut oka widac na pierwszym zdjeciu, ze Magnus nie jest kudlaty :haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

yamaha pisze:
Fusiu pisze:I to właśnie po przeczytaniu postu Yam, pomyślałam,że może kogoś zainteresuje kociak bez względu na nazwę koloru sierści (pamiętam dokładnie prośbę Yam o więcej zdjęć. Nabrałam wtedy ciut pewności siebie) <oops> <oops>
Sama siebie zadziwiam <gwiżdże>
Jakas chyba CHWILA SLABOSCI, albo cus....
Bo przeciez na pierwszy rzut oka widac na pierwszym zdjeciu, ze Magnus nie jest kudlaty :haha: :haha: :haha:

Ale on ma kudłaty umysł <gwiżdże> <gwiżdże> :mimbla:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Ja pamiętam, że na początku w ogóle nie umiałam się odnaleźć, bo fora to chyba nie jest moje naturalne środowisko :D Choć były czasy kiedy aktywnie uczestniczyłam w kilku, ale potem minęło i zapomniałam jak to jest :D

I tak sobie myślę, że jakby mnie tu nie było to pewnie nie mielibyśmy Mordimusia...
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

O to ja dzieki wystawie w Krakowie miałam farta poznać tyle osob na raz, ze mimo tak krótkiego stażu na forum bije Yamaszke o glowe :radocha: <lol> Znam hmm chyba z 10 osob <mrgreen>
I wiesz, Asiu, mi sie tez Filipek od początku kojarzył z małym biszkopcikiem <serce>
Zablokowany