Asiu, zaprezentowałaś się kociarsko=pięknie!
Magnus i Madox
- elsa
Re: Magnus i Madox
Aż zerknęłam na 1 stronę <mrgreen>

- elsa
A ja na forum przyszłam z całym dobytkiem <mrgreen> To znaczy fizycznie był Kostek, ale w rezerwie dziewczynki <zakochana> Ech, no marzy mi się dom, bo nie przyznam, że 4 kot <oops>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Asiu, za pińcet i kolejne pińcet.
Co my byśmy tu bez Was zrobiły? <serce> <serce>
Co my byśmy tu bez Was zrobiły? <serce> <serce>
- yamaha
- Genius Loci
Lo matko, a ja bym nie znala przepisu na paprykowa paste <strach> <strach> <strach> <strach>MoniQ pisze: I tak sobie myślę, że jakby mnie tu nie było to pewnie nie mielibyśmy Mordimusia...
Absolutny HIT <lol>
Jak dobrze, ze jestes
- yamaha
- Genius Loci
Mowy nie ma ! <diabeł>elsa pisze:A ja na forum przyszłam z całym dobytkiem <mrgreen> To znaczy fizycznie był Kostek, ale w rezerwie dziewczynki <zakochana> Ech, no marzy mi się dom, bo nie przyznam, że 4 kot <oops>
Mnie i tak juz skreca jak do Ciebie zagladam i widze te dwa kudlacze <zakochana> <zakochana>
- elsa
yamaha pisze:Mowy nie ma ! <diabeł>elsa pisze:A ja na forum przyszłam z całym dobytkiem <mrgreen> To znaczy fizycznie był Kostek, ale w rezerwie dziewczynki <zakochana> Ech, no marzy mi się dom, bo nie przyznam, że 4 kot <oops>
Mnie i tak juz skreca jak do Ciebie zagladam i widze te dwa kudlacze <zakochana> <zakochana>![]()
![]()
Wiem, że ostatnio zachwycałam się Mazuriowym kudłaczem i pragnę takiego mocno (bądź takiego z Mortishi), jednakże pobyt na wystawie uświadomił mi, że bardzo podobają mi się także:
- abisyńczyki (jakie one mają oczyyyyyyyyy)
- devony (a jednak <diabeł> )
- jak mawia mój mąż - korniszony <mrgreen> (cornish rexy)
więc kto wie, co by mi strzeliło do łba <roll> Jednakże jak zobaczyłam Napoleonka (bo brytoza trwa dalej) i zapuściłam wici mężowi, to zaraz zadzwonił, że może cudownie byłoby mieć takiego (kto ma większego fioła, no kto? <mrgreen> ), jednakże jest już niedostępny...Dobrze, źle? Niech to pytanie pozostanie bez odpowiedzi :->
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Haha, no tyle pożytku ze mnieyamaha pisze:Lo matko, a ja bym nie znala przepisu na paprykowa paste <strach> <strach> <strach> <strach>MoniQ pisze: I tak sobie myślę, że jakby mnie tu nie było to pewnie nie mielibyśmy Mordimusia...
Absolutny HIT <lol>
Jak dobrze, ze jestes![]()
![]()
![]()
Zapomniałam o tej paście, tak dawno jej nie robiłam.....
Boże, jeden wielki OT się zrobił
<offtopic>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
A gdzie tam. To takie okolicznościowe wspomnienia hihi
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
[quote="Fusiu"] 
Cioci Danusi nie było tu bardzo dawno i padła jak doszła do tego zdjęcia <lol>
Po pierwsze Magnusku Ty jako kremusiątko najpiekniejsze na świecie jesteś cudny ,wspaniały i w ogóle ,a Madoxiu to <roll> może Pchełka szachrajka ( taki wiersz Brzechwy pamietam z dzieciństwa <lol> ) wprawdzie urodzinki miałeś dawno ale ciocia życzy Ci wszystkiego tylko najkociejszego ,a zdróweczka przede wszystkim i dla Twojego braciszka Pchełki też bo to takie maleństwo i ma najpiękniejsze na świecie stopeczki które mi się zawsze niesamowicie podobały i macie obłędną mamuśkę do tego , rewelacyjne z Was chłopaki <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Cioci Danusi nie było tu bardzo dawno i padła jak doszła do tego zdjęcia <lol>
Po pierwsze Magnusku Ty jako kremusiątko najpiekniejsze na świecie jesteś cudny ,wspaniały i w ogóle ,a Madoxiu to <roll> może Pchełka szachrajka ( taki wiersz Brzechwy pamietam z dzieciństwa <lol> ) wprawdzie urodzinki miałeś dawno ale ciocia życzy Ci wszystkiego tylko najkociejszego ,a zdróweczka przede wszystkim i dla Twojego braciszka Pchełki też bo to takie maleństwo i ma najpiękniejsze na świecie stopeczki które mi się zawsze niesamowicie podobały i macie obłędną mamuśkę do tego , rewelacyjne z Was chłopaki <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Czy na 503 stronie można jeszcze świętować stronę 500 ? Oczywiście, że można <mrgreen>
Asiu
świętowania wielu kolejnych pięćsetek życzę

Asiu