W temacie, to mi się przypomniało, moja mama pracowała swego czasu w Herbapolu i przychodziły panie własnie po herbatę z senesu, wiadomo.... I jedna cały czasn mówiła "poproszę liść sedesu"Kamila pisze:oj tak, po senesie skręt kiszek był......i nic poza tymelsa pisze: Mnie herbata Senes powaliła z nóg i to skutecznie <diabeł> Spróbowałam raz i to był ostatni! Działała jak należy, ale ten skręt kiszek przed był bardzo mało przyjemny 8-) Spróbowałam, bo mój mąż pijał, ale ona zbyt drastyczna w działaniu, no nigdy więcej <wsciekly><lol> <lol> <lol>
Eris ♡ Merlin i Morgana ♡
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Eris ♡
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
I rolkę papieru do tego <rotfl>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Liść sedesu <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Na całe szczęście, wspomagania w tamtą stronę nie potrzebuję <mrgreen>
Na całe szczęście, wspomagania w tamtą stronę nie potrzebuję <mrgreen>
- elsa
HahaSonia pisze:![]()
![]()
I rolkę papieru do tego <rotfl>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Krótka obrazkowa historyjka o tym, jak grzeczne kotki nie chodzą po stole

Ale rano na stole jest najlepsze słoneczko, jak tu się nie dać kotu powygrzewać...
Nasza kić wcałe nie jest rozpuszczona

Ale rano na stole jest najlepsze słoneczko, jak tu się nie dać kotu powygrzewać...
Nasza kić wcałe nie jest rozpuszczona
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Spojrzenie na ostatnim zdjęciu mówi wyraźnie co Erisia myśli o ewentualnej próbie wyekspediowania jej ze stołu <lol> <lol>
Netrunner
Netrunner
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Co się czepiasz, no przecież wyraźnie widać, że NIE CHODZI po stole <lol> <lol> <lol>

- yamaha
- Genius Loci
Zgadzam sie z Sonia, trzeba byc dokladnym, jak sie cos wychowuje <mrgreen>
Eris powiedziano, ze sie NIE CHODZI po stole, wiec kotek, bardzo posluszny, NIE CHODZI <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Eris powiedziano, ze sie NIE CHODZI po stole, wiec kotek, bardzo posluszny, NIE CHODZI <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
- elsa
To samo przyszło mi na myśl <mrgreen> Jakie chodzi, jakie chodzi, przecież NIKT nie chodzi po STOLE <lol> <lol> <lol>
Erisiu, jesteś grzecznym i nader pięknym kotkiem! <zakochana> <serce> <zakochana> Ach ten twój makijaż, cudnie ci w nim!
<zakochana> 
Erisiu, jesteś grzecznym i nader pięknym kotkiem! <zakochana> <serce> <zakochana> Ach ten twój makijaż, cudnie ci w nim!
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Nie no macie rację, Erisia po stole nie chodzi. Ona się po nim przetacza, albo ćwiczy na nim jogę, albo przeskakuje z niego na parapet, albo siedzi, albo chlebkuje, albo przez niego przebiega... ale nie chodzi, nie nie <lol>