<rotfl>lakshmi pisze:Zainteresowania sluszne - jak zrobić origami z Biblii :->
Bazyl i Teoś
- animru
ależ się dzisiaj uśmiałam ;)
a to z powodu pewnej reakcji na zdjęcie Bazyla i Teosia
"Ten brytyjczyk taki ładny, zazdroszczę tego umaszczenia"
To zapytałam grzecznie który, bo to są dwa brytyjczyki <lol> na co usłyszałam, że Bazyl ;)
Lakshmi i te jej DACHOWE KOTY <lol> z papierami <rotfl>
jak takie gdzieś po ulicy chodzą, to idę łapać! <lol>

<tańczy>
a to z powodu pewnej reakcji na zdjęcie Bazyla i Teosia
"Ten brytyjczyk taki ładny, zazdroszczę tego umaszczenia"
To zapytałam grzecznie który, bo to są dwa brytyjczyki <lol> na co usłyszałam, że Bazyl ;)
Lakshmi i te jej DACHOWE KOTY <lol> z papierami <rotfl>
jak takie gdzieś po ulicy chodzą, to idę łapać! <lol>

<tańczy>
- animru
oj, to prawda, dom zupełnie odmieniony, gdybym wiedziała, że taka różnica jest między byciem szczęśliwym posiadaczem jednego kota a dwóch, od razu wyposażyłabym mieszkanie w dwa kotki <lol> . Fajnie patrzeć na kocią przyjaźń.
Ale widać tak było nam pisane - najpierw Bazyl, a potem rudzielec, który najwidoczniej na nas właśnie czekał, bo tak długo nie dał się nikomu sprzedać <mrgreen>, a niektórzy przyszli-niedoszli właściciele znikali nawet w dość niewyjaśnionych okolicznościach <lol>
<mrgreen>
No to jak już się zalogowałam, to pokażę Wam jeszcze dzisiejszego Teosia, który wyśmienicie się wpasował swym dorodnym brzucholem w drapakową dziurę <lol>
<tańczy>
Teoś waży 4,1 kg <mrgreen> niewiele mniej od Bazyla <shock>
Ale widać tak było nam pisane - najpierw Bazyl, a potem rudzielec, który najwidoczniej na nas właśnie czekał, bo tak długo nie dał się nikomu sprzedać <mrgreen>, a niektórzy przyszli-niedoszli właściciele znikali nawet w dość niewyjaśnionych okolicznościach <lol>
<mrgreen>
No to jak już się zalogowałam, to pokażę Wam jeszcze dzisiejszego Teosia, który wyśmienicie się wpasował swym dorodnym brzucholem w drapakową dziurę <lol>
<tańczy>
Teoś waży 4,1 kg <mrgreen> niewiele mniej od Bazyla <shock>
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent