Ich troje
- norka
- Agilisowy Rezydent
Re: Ich troje
Beciu.....jeśli Cię to pocieszy...ja nie pracuję i teoretycznie mam więcej czasu....
...ale też nie nadążam i nie ogarniam...jak uda mi się wszystko przeczytać...to zwykle braknie mi czasu na pisanie...jak zaczynam pisać..to nie zdążę wszystkiego przeczytać.... <lol> <lol> <lol>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Wzruszyłam się, jesteście kochane

- dagusia
Od zawsze mam czekoladkową słabość <zakochana> Bogusiu masz tu kiziaki od cioci 
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Ach Bogusiu <serce> <serce> <serce>
Z pewnoscia masz najpiekniejszy balkon w okolicy Beciu <zakochana>
Z pewnoscia masz najpiekniejszy balkon w okolicy Beciu <zakochana>
- Aleex
- Kontakt:
Boguś jest przepięknie czekoladowy <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- margita
- Agilisowy Rezydent
w końcu rozpoczną się balkonowe sesje ... <mrgreen>
prześliczna czekoladka... <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
u nas i wczoraj i dziś piękne słoneczko ... ale temperatura ... brrrrrr ....
prześliczna czekoladka... <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
u nas i wczoraj i dziś piękne słoneczko ... ale temperatura ... brrrrrr ....
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Margitko, super Cię zobaczyć <tańczy>
Leoś, Lulu i Boguś mają się dobrze. Wiosna w pełni, więc korzystają z uroków balkonu. Lulu w tym roku jest już grzeczniejsza na balkonie. Rok temu wspinała się po siatce, więc nie można jej było zostawić ani na chwilkę bez nadzoru. Teraz dupcia cięższa, więc już nie tak łatwo <mrgreen>
Od kilku dni moje trio jest na nowej karmie. Kupiłam im Applawsa - kurczak z kaczką. Karma im bardzo smakuje. Na razie w kuwecie jest super. Oby tak zostało :-) Apetyty dopisują, ładnie zjadają co dostaną do misek. Na puszki kurczakowe kręcą trochę noskiem. Ich zdaniem najlepiej byłoby, gdyby w miskach gościł tylko i wyłącznie tuńczyk <mrgreen>
Tuż przed świętami nasza dziewczynka znowu miała płukane zatoki. Samo wyciskanie niewiele u niej daje. Tym razem jednak pojechałam szybciej do weterynarza i chyba mniej ją to płukanie bolało, bo była wiele spokojniejsza niż poprzednim razem.
Ostatnio na zdjęciach tylko czekolada i czekolada, to żeby Was nie przesłodzić, troszkę niebieskiego zapodam <serce> <serce> <serce>

Leoś, Lulu i Boguś mają się dobrze. Wiosna w pełni, więc korzystają z uroków balkonu. Lulu w tym roku jest już grzeczniejsza na balkonie. Rok temu wspinała się po siatce, więc nie można jej było zostawić ani na chwilkę bez nadzoru. Teraz dupcia cięższa, więc już nie tak łatwo <mrgreen>
Od kilku dni moje trio jest na nowej karmie. Kupiłam im Applawsa - kurczak z kaczką. Karma im bardzo smakuje. Na razie w kuwecie jest super. Oby tak zostało :-) Apetyty dopisują, ładnie zjadają co dostaną do misek. Na puszki kurczakowe kręcą trochę noskiem. Ich zdaniem najlepiej byłoby, gdyby w miskach gościł tylko i wyłącznie tuńczyk <mrgreen>
Tuż przed świętami nasza dziewczynka znowu miała płukane zatoki. Samo wyciskanie niewiele u niej daje. Tym razem jednak pojechałam szybciej do weterynarza i chyba mniej ją to płukanie bolało, bo była wiele spokojniejsza niż poprzednim razem.
Ostatnio na zdjęciach tylko czekolada i czekolada, to żeby Was nie przesłodzić, troszkę niebieskiego zapodam <serce> <serce> <serce>

-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
No wiemy Beciu , że chciałaś dobrze z tym odstawieniem nas od słodyczy..Ale niebieski równie słodki jak czekoladek <lol>
- Natashas
Jaki piękny, kochany niebieski cukiereczek <serce> <serce> <serce>
A ostatnie zdjęcie <zakochana> nie ma to jak takie mamine mizianki
A ostatnie zdjęcie <zakochana> nie ma to jak takie mamine mizianki
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Tak, tak i na dodatek w takich młodzieńczych i mało dostojnych jak na Leosia pozach <zakochana>Aga L. pisze:No wiemy Beciu , że chciałaś dobrze z tym odstawieniem nas od słodyczy..Ale niebieski równie słodki jak czekoladek <lol>