Leosiek + kwiatki = <serce>
Lucek, Leoś i Jadwinia
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Hann
- Hann
Byczka nie będzie, bo się pańci przypomniało, że bukszpan jest kotom nie wskazany <mrgreen> Koty, ewentualnym ryzykiem otrucia nieprzejęte, amoku jakiegoś dostały i próbowały się w wyżej wymieniony wetrzeć i wtarzać jednocześnie. Zdjęć nie zdążyłam zrobić, bo zajęta byłam szybkim zabieraniem badyli z kociego zasięgu :-)
Za to dywanik jest nietrujący, a szalenie interesujący, więc sesja dywanikowa i jedno zdjęcie okołoświąteczne, na którym Lucek siedzi niezestresowany, bo chyba przekonany, że się w kadrze nie zmieści. A tu proszę, jego obłe ciało, zdające się zajmować więcej miejsca niż ciała trzech ludzi razem wzięte, całe ujęte zostało <mrgreen>

Za to dywanik jest nietrujący, a szalenie interesujący, więc sesja dywanikowa i jedno zdjęcie okołoświąteczne, na którym Lucek siedzi niezestresowany, bo chyba przekonany, że się w kadrze nie zmieści. A tu proszę, jego obłe ciało, zdające się zajmować więcej miejsca niż ciała trzech ludzi razem wzięte, całe ujęte zostało <mrgreen>

-
kotku
Nie! Ja już dłużej tego nie zniosę! Ja chcę Loverkaaaa <zakochana> <zakochana> <zakochana> Hann przywieź mi go na chwilkę... na tydzień chociaż...
A Lucjan hehe jaką ma śmiechową minę <mrgreen>
Cudowny!
Piękne rodzinne zdjęcie! Wyglądacie wspaniale. Hann musisz nam częściej zdjęcia wrzucać bo cierpię na ich deficyt i jak długo ich nie oglądam robi mi się smutno i depresyjnie :-P
A Lucjan hehe jaką ma śmiechową minę <mrgreen>
Piękne rodzinne zdjęcie! Wyglądacie wspaniale. Hann musisz nam częściej zdjęcia wrzucać bo cierpię na ich deficyt i jak długo ich nie oglądam robi mi się smutno i depresyjnie :-P
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: