Oj na to smarkatej nie wolno pozwalać, Paulinka ma też móc wycałować i poprzytulać, a małą łobuzicę do porządku przywołać trzeba, żadnych liści, w stosunku do nikogoDanusia pisze:(...) tylko ja mogę ja obcałowywać , Paulinka dostaje w buziaka z liścia , urzęduje u mnie na kolanach jak tylko może , mam już mega bzika na jej punkcie, czuje że mnie Kaluńka traktuje trochę inaczej <serce> .
Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
posadzę dzisiaj na fotel obie panny i z nimi poważnie porozmawiam <diabeł>Dorszka pisze: Oj na to smarkatej nie wolno pozwalać, Paulinka ma też móc wycałować i poprzytulać, a małą łobuzicę do porządku przywołać trzeba, żadnych liści, w stosunku do nikogo
Dorszko masz rację oczywiście , Kalunia na kolana do Pauliny już też weszła i były przytulaki i wielka radość mojej córy <aniołek>
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Danusiu uważaj bo Dorszka na inspekcję zaraz przyjedzie <lol> bo jej trud wychowawczy na zmarnowanie pójdzie <kciukwdół>Dorszka pisze:Oj na to smarkatej nie wolno pozwalać, Paulinka ma też móc wycałować i poprzytulać, a małą łobuzicę do porządku przywołać trzeba, żadnych liści, w stosunku do nikogoDanusia pisze:(...) tylko ja mogę ja obcałowywać , Paulinka dostaje w buziaka z liścia , urzęduje u mnie na kolanach jak tylko może , mam już mega bzika na jej punkcie, czuje że mnie Kaluńka traktuje trochę inaczej <serce> .
- Magdalena
- Hodowca
- Hodowla: Di Dworek*PL
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Agnieszka7714