Ozzy i Iggy
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
-
kasia z gdyni
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
U nas to nie pisk, tylko kwik umierającej żaby. Taki bliżej nieokreślony, niekoci odgłos... No ale nie zaniedbałam, tylko biegałam z tym kocim terrorystą...kasia z gdyni pisze:Te spojrzenie też znam , tylko u mnie połącząne z cieniutkim piskiem, w którym słychać pretensje , że pańcia mnie zaniedbuje <diabeł>
Dzisiaj koty nie mogły sie odnaleźć w nowej, pourlopowej rzeczywistości i o 6 rano nieprzytomne polazły za mną do łazienki, żeby dalej spać... Proszę- wystarczy tydzień, by przestawić się na wstawanie o 11tej i kładzenie się spać o 3ciej <lol>
- mimbla
- Kontakt:
U mnie jak zwykle Yin i Yang. Jeden spokojnie pozuje, a drugi szaleje. Ważne, że oba znalazly sie w kadrze <lol>

Podłoga jest fajna, a najfajniejsze boczne światło, do ktorego można się odwrócić tyłem

Podłoga jest nudna

Poleżę na kanapie i postaram się wyglądać dojrzale i rozczulająco jednocześnie

To ja dla odmiany na podłodze i nie bedę się starał

Od razu widać, kto tu jest Don

Zawsze mam problem, gdy robię zdjęcia obu futrom naraz- nie wiem, na którym mam mierzyć światło, tacy są kontrastowi. Jak widac nie tylko kolorystycznie. Nie wiem też, pod którego ustawiać czas naświetlania <lol>

Podłoga jest fajna, a najfajniejsze boczne światło, do ktorego można się odwrócić tyłem

Podłoga jest nudna

Poleżę na kanapie i postaram się wyglądać dojrzale i rozczulająco jednocześnie

To ja dla odmiany na podłodze i nie bedę się starał

Od razu widać, kto tu jest Don

Zawsze mam problem, gdy robię zdjęcia obu futrom naraz- nie wiem, na którym mam mierzyć światło, tacy są kontrastowi. Jak widac nie tylko kolorystycznie. Nie wiem też, pod którego ustawiać czas naświetlania <lol>