YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Malena

Re: Miś YOGIŚ z Mazurii*PL

Post autor: Malena »

Spoko Yam, nie mam na razie zamiaru zmieniać avatarka (nie mam nic równie charakterystycznego <mrgreen> ) a ja też bardzo lubię tą fotkę. Może zmienię coś na pierwsze urodziny Yogusia? Zobaczymy.
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

Malena pisze:Spoko Yam, nie mam na razie zamiaru zmieniać avatarka (nie mam nic równie charakterystycznego <mrgreen> ) a ja też bardzo lubię tą fotkę. Może zmienię coś na pierwsze urodziny Yogusia? Zobaczymy.
Awatarek jest super ale odrazu pokazuje charakterek kota ;-))
Awatar użytkownika
Malena

No właśnie nie pokazuje <mrgreen> bo Yoguś jest kotem totalnie bez grama agresji, przytulaśnym, kochanym, wrażliwym, okazującym mi dużo czułości i bardzo jej potrzebującym. No jest troszkę panikarzem i "strachobździlem" ale naprawdę najkochańszym na świecie <zakochana>
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

Malena pisze:Wracając do tematu "paniki i histerii" mój TŻet skwitował to tak "jaka pańcią taki kot"
Mój Tż mówi mi to samo, jaka Pancia, takie koty, tyle że w innym kontekście - Pancia gaduła i koty gaduły, o przepraszam, to tylko pomówienia <rotfl> <rotfl> <lol>
Awatar użytkownika
Malena

<rotfl> <rotfl> <rotfl> nasi faceci mają ze sobą coś wspólnego <lol> Yoguś do tej pory nie był bardzo rozgadany, ale ostatnio (od kiedy balkon jest rzadko otwierany) zrobił się straszną gadułą. <mrgreen> i żali się okrutnie.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Oj tam oj tam gadający kot to wspaniała sprawa :ok: Koloruś często wędruje po domu i narzeka i marudzi i gada ,a jak grucha <lol> no ja to uwielbiam ,wiec się odczepcie od gadających kotów bo to jest przecudne <serce> <serce>

Yogiś jest rewelacyjny <zakochana> ,a że delikatny to pewnie z uwagi na błękitną krew kolejny księciunio i tyle :ok: :kotek: <serce>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Malena pisze:
Kamiko pisze:Hmm jak by Ci to powiedzieć , bo wiesz sreberzyste to takie małe histerie bardzo lubią uprawiać :-)
Prze Pani trzeba było mi to wcześniej powiedzieć <lol>
][/url]
I że to niby ja się zaparałam i wybrałam Malence Yogiego , a TŻ-ta wygarbuj <rotfl>
Awatar użytkownika
Malena

Kamiko jak mogę mieć pretensje do TŻ'ta? - on uważa, że przecież kupił mi dobrego, normalnego kota tylko ja go zepsułam <lol> , a poza tym wystarczy że wyjadę z domu na kilka dni i TŻ'et twierdzi, że kot zaczyna się lepiej zachowywać, a to podobno znaczy że to "ja mam zły wpływ na kota" <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

<rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

rzeczywiście srebra chyba mają jakiś podwojony gen gadania <lol> <lol> <lol>
nawet moja dumna i milcząca niebieska hrabina nauczyła się paplać przy Iśku <mrgreen>
Zablokowany