Kaspian Krabrika :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
dagusia

Re: Kaspian Krabrika :)

Post autor: dagusia »

Ale pięknu ten Twój misio polarny <serce> <serce> <serce> no cudny jest, no!! <zakochana>
Awatar użytkownika
alakin

Post autor: alakin »

Dzięki Ciocie :kiss:
Misio jest kochany i jak każdy miś wyjątkowy <serce>
Np:kiedy wracam do domu biegnie sie przywitać potrząsając przy tym głową . Zastanawiam sie czy tylko on tak robi ? Nagram wam kiedyś to powitanie.
Uwielbia biegać za piórkami i mordować myszki od cioci Magi -szczególnie te śmierdzące walerianką :-) Najbardziej jednak urzeka mnie jego charakter , jest grzeczny i delikatny. Spodziewałam sie zastać dom w opłakanym stanie po wakacjach <strach> A tu bajka :-D . Dzielnie znosi wszystkie zabiegi oraz nachalność dzieci w okazywaniu uczuć .....dobra moją rownież <lol>
No cóż , podsumowując Kocham tego stwora <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
*Basia

Post autor: *Basia »

Kocie charaktery są cudowne ❤️
Pies się cieszy jak wracamy do domu ale jest przy tym jak tornado <lol> Za to kot to kwintesencja gracji i wyciszenia. Niesamowicie odpręża wszystko co robi. Ja z natury jestem nerwowa, szybko wpadam w złość i daje jej upust. Odkąd mamy kota zauważam, że z moimi nerwami o wiele lepiej. Koty są magiczne <serce> Dla porównania na spacerze z psem w ogole się nie relaksuje, dobijają mnie pomysły ludzi, inne psy których nikt nie wychował, docinki znawców wszystkiego i komentarze matek z dziećmi ... Nigdy wiecej psa. Chyba że się dorobię własnej posiadłości <roll> Za to kota chciałabym jeszcze jednego :) po cichu myślę o Brytyjczyku <gwiżdże>
Dorotea

Post autor: Dorotea »

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5689A0F2

No ale piękny PAN Kot, białe cudeńko, teraz będę tu przychodzić i się śnieżynkiem zachwycać <mrgreen>
Awatar użytkownika
alakin

Dorotea pisze:https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5689A0F2

No ale piękny PAN Kot, białe cudeńko, teraz będę tu przychodzić i się śnieżynkiem zachwycać <mrgreen>
Zapraszamy :-)
Awatar użytkownika
alakin

*Basia pisze:Kocie charaktery są cudowne ❤️
Pies się cieszy jak wracamy do domu ale jest przy tym jak tornado <lol> Za to kot to kwintesencja gracji i wyciszenia. Niesamowicie odpręża wszystko co robi. Ja z natury jestem nerwowa, szybko wpadam w złość i daje jej upust. Odkąd mamy kota zauważam, że z moimi nerwami o wiele lepiej. Koty są magiczne <serce> Dla porównania na spacerze z psem w ogole się nie relaksuje, dobijają mnie pomysły ludzi, inne psy których nikt nie wychował, docinki znawców wszystkiego i komentarze matek z dziećmi ... Nigdy wiecej psa. Chyba że się dorobię własnej posiadłości <roll> Za to kota chciałabym jeszcze jednego :) po cichu myślę o Brytyjczyku <gwiżdże>
Basia :kwiatek:
Ja zawsze byłam za psami....KOT? Fuj małe wredne, wszystko drapie, gryzie Mowy nie ma!
Pewna swoich poglądów zakupiłam Goldena - śliczna sunia wabiła sie Vera <zakochana>
Spędziłam z nią rok , niestety mieszkając w jednym domu z teściami <diabeł> Którzy są anty zwierzęta , musiałam ja oddać. Bo co to za przyjemność gdy pies ma ogródek a chodzi na smyczy bo kopie , niszczy kwiatki , wszędzie lezą kupki. Oj pamietam te awantury ...dla jej i naszego dobra znalazłam jej nowy domek.
Gdy juz ochłonęłam , a płaczu było naprawdę dużo. Szczególnie płakał mój syn. Doszłam do wniosku ze pies to sporo kłopotów i moze kiedyś w innym domu...innym życiu.
Potem zawędrowała do nas znajda ...czarny dachowiec ,miał zostać tyko na chwile ale skradł nasze serca. Cierpliwość i wyrozumiałość wobec dzieci to główny powód dlaczego u nas został.
Nie miał drapaczka i tylu zabawek co Kaspek, potrafił bawić sie wszystkim i nic przy tym nie zniszczył . Niestety mimo prób zatrzymania go w domu, był kotem wychodzącym ...po dwóch wspólnych latach któregoś dnia nie wrócił ;-(
I wtedy padła decyzja o kocie który bedzie mieszkał w domku. I tak pojawił sie Misio <serce>

Dobra ale sie rozpisałam i zanudzam <lol>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Piękności, białe łaputki <zakochana> Taki mięciutki misiaczek :kotek: <serce>
Dorotea

Post autor: Dorotea »

alakin pisze:
Dorotea pisze:https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5689A0F2

Zapraszamy :-)

Ha no to jestem <mrgreen> i znów podziwiam :-)
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

ale czaruś <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Charlotte

Post autor: Charlotte »

*Basia pisze:Dla porównania na spacerze z psem w ogole się nie relaksuje, dobijają mnie pomysły ludzi, inne psy których nikt nie wychował, docinki znawców wszystkiego i komentarze matek z dziećmi ... Nigdy wiecej psa.
Za to ja uwielbiam spacery z psem i bardzo mi tego brakuje... Dlatego powiedziałam sobie, że po przeprowadzce dołączy do nas jeszcze pies :-> Koniecznie :->
Zablokowany