Gabryś i Leon
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Super fotki. Ale Ci zazdroszczę takiej komitywy kotków. Ja to się już nie doczekam takich widoków. A u Ciebie po takim krótkim czasie taka przyjaźń. To chyba jest racja, że dokacanie się do kocurków jest chyba mniej skomplikowane, niż do baby. U mnie niestety pierwsza była babka i to z trudnym charakterkiem. Wymiziaj towarzystwo ode mnie. Szczególnie Leonka, bo to przecież jest przyrodni braciszek mojego Tamiego :-)

- mimbla
- Kontakt:
Nieprawda. Ja też zazdraszczam Madziuli, a mam dwa kocury...Sonia pisze:Super fotki. Ale Ci zazdroszczę takiej komitywy kotków. Ja to się już nie doczekam takich widoków. A u Ciebie po takim krótkim czasie taka przyjaźń. To chyba jest racja, że dokacanie się do kocurków jest chyba mniej skomplikowane, niż do baby.
Moje czasem koło siebie siedzą jak mam jakąś zabawkę albo jak jest mało miejsca, a oba chcą być przy nas.
Pięknych masz chłopaków! Widać, ze Gabrysiowi brakowalo kumpla, to był fantastyczny splot okoliczności
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
dziewczyny bardzo dziękuję za pochwały <zakochana>
racja jest to co mówi Marta - to rzeczywiście był fantastyczny splot okoliczności!!!
ale, ale, ale... oni naprawdę nie cały czas są tak razem i tacy wtuleni, Gabryś czasem musi odpocząć od gówniarza <gwiżdże>
Soniu przyrodni brat Tamiego??? fajnie /może sie wda w brata!/
muszę wam powiedzieć że na rodowodach chłopaków znalazłam wspólnych przodków - chyba dziadków ze strony ojca (muszę to jeszcze raz sprawdzić)
racja jest to co mówi Marta - to rzeczywiście był fantastyczny splot okoliczności!!!
ale, ale, ale... oni naprawdę nie cały czas są tak razem i tacy wtuleni, Gabryś czasem musi odpocząć od gówniarza <gwiżdże>
Soniu przyrodni brat Tamiego??? fajnie /może sie wda w brata!/
muszę wam powiedzieć że na rodowodach chłopaków znalazłam wspólnych przodków - chyba dziadków ze strony ojca (muszę to jeszcze raz sprawdzić)
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent