Bentley - niebieski brytyjczyk
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Bentley - niebieski brytyjczyk
Soniu, nie mam żadnych, ale to żadnych zdjęć :-) Chwileczkę, ale to były moje urodziny, więc powinnaś chcieć moje zdjęcia <lol>, a nie jakiegoś tam Bentleya... No wiesz co, Soniu <lol> !
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol>Miss_Monroe pisze:Soniu, nie mam żadnych, ale to żadnych zdjęć :-) Chwileczkę, ale to były moje urodziny, więc powinnaś chcieć moje zdjęcia <lol>, a nie jakiegoś tam Bentleya... No wiesz co, Soniu <lol> !
Na Twoje fotki też z miłą chęcią sobie popatrzę, a przy okazji jak już będziesz miała Bentleyka na kolanach, to będzie dwa w jednym
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Co za kumulacja! Na pewno są kultury, w których 8 to szczęśliwa liczbaMiss_Monroe pisze:I jeszcze mam dwie, dodatkowe ósemki w roku urodzeniaatomeria pisze:Naprawdę urodziłaś się 18/08? Znam jeszcze 3 takie osoby <mrgreen> (...)![]()
Wychodzi na to, że szczęście to się do mnie toczy... pod górkę <lol> Dzięki dziewczyny
Wiem, że trudno Ci w to uwierzyć, ale naprawdę wszystko co najlepsze jest przed Tobą. Z własnego doświadczenia powiem, że najlepszy okres w życiu kobiety zaczyna się po 30-ce. I jeszcze nie wiem kiedy się kończy <lol> Żartuję troszkę, wbrew pozorom mam świadomość, że wszystko ma swój czas i na pewne rzeczy w końcu robi się za późno.
Ale Ty naprawdę masz czas na wszystko!
- Miss_Monroe
- Moderator
Weekendowy wyjazd i zestresowany
Bentley

...a środek łóżka w piątkowy wieczór został zaklepany. Co prawda nie do końca tak sobie to wyobrażałam <lol>

...a środek łóżka w piątkowy wieczór został zaklepany. Co prawda nie do końca tak sobie to wyobrażałam <lol>

- Witcha
Hej Wspaniała Kobieto!!!
troszkę spóźnione ale bardzo bardzo szczere życzenia - dużo zdrowia, wewnętrznego spokoju oraz tego, aby po Twojej myśli się układało....
Bentley jest wspaniały jak zwykle
a jego loozik jes wspaniały 
troszkę spóźnione ale bardzo bardzo szczere życzenia - dużo zdrowia, wewnętrznego spokoju oraz tego, aby po Twojej myśli się układało....
Bentley jest wspaniały jak zwykle
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Bentley też pojechał? Wygląda na to, że chciał odpocząć i odespać przed długą podróżą <mrgreen> 
- Miss_Monroe
- Moderator
Dziękuję za życzeniaWitcha pisze:(...)troszkę spóźnione ale bardzo bardzo szczere życzenia (...)
Też <mrgreen>AgnieszkaP pisze:Bentley też pojechał?
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
<serce> <serce>
łóżka koteczkowi żałują
<diabeł> 
- yamaha
- Genius Loci
<lol> <lol> <lol> No faktycznie, zestresowany okrutnie <zakochana> 
- Miss_Monroe
- Moderator
Na coś jeszcze czekamy <lol> ?

Te spojrzenie z drugiego zdjęcia jest mi znajome. Pałeczki- to dopiero zapowiada się zabawa!

Te spojrzenie z drugiego zdjęcia jest mi znajome. Pałeczki- to dopiero zapowiada się zabawa!