Miot G-Bis - Arabica i Fado

Zablokowany
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Ten kiciunia się bardzo ruszał, tylko 4 zdjęcia się nadały do pokazania, wszystko inne poruszone.

Kolor wyszedł boski - rozjaśnić do prawdziwego nie bardzo można było, bo głowa z kolei przepalona - i ja mam chyba trochę jaśniej kolory ustawione w moim, bo zauważyłam, że na niektórych monitorach moje zdjęcia są ciemniejsze :)

Duchów Gato ma na szczęście mało, ale trochę ściemniał, wyszedł mu włos ościsty ciemniejszy, trzeba poczekać, aż wylezie paskuda.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Super gapcio Gato wygląda. Minki szczela obłędne <zakochana>
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

Mago masz ślicznego chłopca Gratuluję <zakochana>
Czy w świetle takim czy owakim i tak jest boski
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Gosia i Ira pisze:Mago masz ślicznego chłopca Gratuluję <zakochana>
Czy w świetle takim czy owakim i tak jest boski
:ok:
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Piękny Malec, ja tam nie widzę nic ościstego, na pewno Mago też nie ;)
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Pola pisze:Piękny Malec, ja tam nie widzę nic ościstego, na pewno Mago też nie ;)
Moje zakochane oczy widzą kremową dziecinkę do rozpieszczania <zakochana> I widzę jeszcze super grubaśne łaputki <zakochana> I pysio przesłodkie <zakochana>
A od "czarnej roboty" wytykania ewentualnych braków mam kochaną bardzo Dorszkę <mrgreen>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Mago pisze:
Pola pisze:Piękny Malec, ja tam nie widzę nic ościstego, na pewno Mago też nie ;)
Moje zakochane oczy widzą kremową dziecinkę do rozpieszczania <zakochana> I widzę jeszcze super grubaśne łaputki <zakochana> I pysio przesłodkie <zakochana>
A od "czarnej roboty" wytykania ewentualnych braków mam kochaną bardzo Dorszkę <mrgreen>
święte słowa Mago <mrgreen>
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Dorszka pisze:Ten kiciunia się bardzo ruszał, tylko 4 zdjęcia się nadały do pokazania, wszystko inne poruszone.

Kolor wyszedł boski - rozjaśnić do prawdziwego nie bardzo można było, bo głowa z kolei przepalona - i ja mam chyba trochę jaśniej kolory ustawione w moim, bo zauważyłam, że na niektórych monitorach moje zdjęcia są ciemniejsze :)

Duchów Gato ma na szczęście mało, ale trochę ściemniał, wyszedł mu włos ościsty ciemniejszy, trzeba poczekać, aż wylezie paskuda.
czyli jednak :).... wszytkie kociaki są pełne wigoru :) i zawsze jest ciężko zdjęcia zrobić.... a jak rozbawiony to już w ogóle (tzn w trakcie zabawy) :)
Mago pisze:
Moje zakochane oczy widzą kremową dziecinkę do rozpieszczania <zakochana> I widzę jeszcze super grubaśne łaputki <zakochana> I pysio przesłodkie <zakochana> <mrgreen>
:) :) prześlicznusi, przekochany kociaczek :) :) GRATULUJĘ !!!! :kotek:

pozdrawiam
kadarki
Hodowca
Kontakt:

Post autor: kadarki »

bardzo ładny, mocny i słodki kotecek <serce> łapucie ma cudnie grubasne :-)
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

tak , to jest ślepa miłoścć <zakochana> i Gato dla mnie żadnych wad nie ma <mrgreen>
bardzo sympatyczne pysio widzę :-> i my też takiego samego chłopczyka chcemy...... <lol> <lol>
może kiedyś Mago nam wypożyczy chociaż do zabawy ;-))
Zablokowany