Mago to wy następni
Magnus i Madox
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Re: Magnus i Madox
Cudnie! Gratuluję! 
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Asiu gratuluje ! 
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Dla Asi jeszcze raz wszystkiego co najlepsze
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Myślę, że Miau byłoby ładnie
Sorry, nie mogłam się powstrzymać
Asiu, życzę Ci dobrego samopoczucia, spokoju ducha i... właściwych decyzji przy wyborze wózka, łóżeczka itd.
A Ty, Mały Człowieku, rośnij sobie spokojnie i radośnie
Troszkę się martwię o Przydomniaczki, ale myślę, że powoli wszystko się dobrze ułoży
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Wieści cudne o nowym miocie widzę ;) Gratulacje. Moj syn też grudniowy hihi.
- Charlotte
Gratulacje 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Asiu, bezdomniaczki każdego dnia są karmione oczywiście! Codziennie świeża woda, mokre i suche jedzonko oraz mięsko. Gorzej o opieką ogólną bo to wiązało się z ich noszeniem, przytrzymywaniem, drapaniem mnie itd. Póki co radzimy sobie jak się da. Z kleszczami pomaga mi mama, bo czasami pomimo kropelki coś cię przyczepi.
Ogólnie gromadka jest szczęśliwa. Straciłam jednak mój azyl w którym trzymałam chore koty lub te po kastracji. Mieszkanie pode mną zostało kupione i teraz to pralnia tych ludzi. Nie chcę się martwić na zapas, bo i w domku nie chcą już spać bo sąsiedzi mają pieska,który czasem wychodzi z nimi na ogród. Mój tż przeniósł domek w spokojniejsze miejsce, ale nie zauważyłam aby tam spadły. Jedzą tylko tam. Ech, miałam się nie smucić, a jednak serce mi pęka bo tu tyle zmian. Porozmawialam z sąsiadami i teraz i oni mi pomagają z gromadką. Jeśli na jesień kociaste nadal nie będą chciały korzystać z domku, to będę prosić aby ktoś się zlitował i umieścił go w swoim ogrodzie. Bo ja już zapas ocieplaczy nawet mam, którymi im ten domek zawsze ogrzewam.
Ogólnie gromadka jest szczęśliwa. Straciłam jednak mój azyl w którym trzymałam chore koty lub te po kastracji. Mieszkanie pode mną zostało kupione i teraz to pralnia tych ludzi. Nie chcę się martwić na zapas, bo i w domku nie chcą już spać bo sąsiedzi mają pieska,który czasem wychodzi z nimi na ogród. Mój tż przeniósł domek w spokojniejsze miejsce, ale nie zauważyłam aby tam spadły. Jedzą tylko tam. Ech, miałam się nie smucić, a jednak serce mi pęka bo tu tyle zmian. Porozmawialam z sąsiadami i teraz i oni mi pomagają z gromadką. Jeśli na jesień kociaste nadal nie będą chciały korzystać z domku, to będę prosić aby ktoś się zlitował i umieścił go w swoim ogrodzie. Bo ja już zapas ocieplaczy nawet mam, którymi im ten domek zawsze ogrzewam.
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Asiu
Myślę, że one też potrzebują czasu, żeby rozeznać się w nowej sytuacji, najważniejsze, że przychodzą jeść
Ogromnie się cieszę, że sąsiedzi Ci pomagają, bo że robią to TŻ i Mama jakoś byłam dziwnie spokojna
Nie smuć się, Kochana, dbaj o siebie i spokój swojego serduszka
Przy okazji, jak stoisz z jedzonkiem dla Przydomniaczków? Na pewno masz teraz wydatków co niemiara, może przydałaby się jakaś zrzutka? Dawno nie było
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Przyłączam się do pytania Asi, ogonki z pewnością już wyczyscily zapasy, a Wy macie teraz dużo wydatków
Myślę, że to najwyższy czas na zbiórkę
Myślę, że to najwyższy czas na zbiórkę