Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*

Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: Brysia* i Tami

Post autor: yamaha »

Tobis na poduszke wroci, nie martw sie, moja Missy tez czasem wieczorem nie chce przyjsc i spi w salonie, potem, na drugi dzien wraca :kiss:
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Sonia pisze:Była też próba włamu do kartonu, gdzie Tobiś ma swoją miskę z kittenem. Weszła Tamisiowi tylko głowa, łapę próbował, ale się nie udało. No biedaczek mój :kotek:
Kocham go <serce>
Soniu, pewnie przy małym szczupaczku Tobisiu Tami wydaje się większy niż zwykle. Wczoraj pobiegał, dziś odpoczywa, jutro znów pewnie pobiega :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Yam ja się już tak sfrustrowałam z tym robieniem zdjęć w domu, że nie mam już chęci nawet. O ile na starym mieszkaniu zdarzały się dni, że fajnie nam słonko doświetliło i szło zrobić jakieś fajne fotki, tak tutaj normalnie jak widzę te mdłe i zaśnieżone foty to mi się odechciewa. Kiedyś prawie wcale nie musiałam nic poprawiać, ewentualnie ramkę wstawiłam i podpis, a tutaj nie ma siły, żeby zrobić zdjęcie i żeby było ok. Teraz dopiero widzę, jaka jest różnica przy zdjęciach na tym moim kitowym obiektywie, a na stałce.
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Sonia pisze: A Tobiś już mnie nie lubi ;-( Teraz już woli półkę nad drzwiami do spania a nie moją poduszkę :((((
Marzenko, Tobiś wróci, one są jak bumerang, zawsze wracają i to wtedy, kiedy ty chcesz się wyspać <lol>
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

Sonia pisze:Yam ja się już tak sfrustrowałam z tym robieniem zdjęć w domu, że nie mam już chęci nawet. O ile na starym mieszkaniu zdarzały się dni, że fajnie nam słonko doświetliło i szło zrobić jakieś fajne fotki, tak tutaj normalnie jak widzę te mdłe i zaśnieżone foty to mi się odechciewa. Kiedyś prawie wcale nie musiałam nic poprawiać, ewentualnie ramkę wstawiłam i podpis, a tutaj nie ma siły, żeby zrobić zdjęcie i żeby było ok. Teraz dopiero widzę, jaka jest różnica przy zdjęciach na tym moim kitowym obiektywie, a na stałce.
Soniu, znam ten ból, też chcieliśmy dzisiaj zrobić foty maluchom na miesiąc, ale d..., szare, bure, zaśnieżone, słońca brak :((((

I jestem pewna, że Tobiś uwielbia Cię, ale może raz na jakiś czas potrzebuje poznać nowe rejony :kotek:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Soniu, ale nam nie chodzi o zdjęcia na konkurs, tylko o zwykłe zdjęcia z dnia codziennego Twoich misiów ;-)) Nawet jak będą mało ostre to i tak będziemy się cieszyć, bo najważniejsze będą obiekty które na nich będą <serce>
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

Soniu, pokaz kotki, prosze :-)
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

Soniu ja wstawiam swoje robione telefonem więc dawaj focie bo robisz piękne <yamaha> <lol>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Ja też tylko telefonem robię ...nie patrz na takie szczegóły ... <mrgreen>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Obrazek