Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- yamaha
- Genius Loci
Re: Brysia* i Tami
Tobis na poduszke wroci, nie martw sie, moja Missy tez czasem wieczorem nie chce przyjsc i spi w salonie, potem, na drugi dzien wraca 
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Kocham go <serce>Sonia pisze:Była też próba włamu do kartonu, gdzie Tobiś ma swoją miskę z kittenem. Weszła Tamisiowi tylko głowa, łapę próbował, ale się nie udało. No biedaczek mój
Soniu, pewnie przy małym szczupaczku Tobisiu Tami wydaje się większy niż zwykle. Wczoraj pobiegał, dziś odpoczywa, jutro znów pewnie pobiega
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Yam ja się już tak sfrustrowałam z tym robieniem zdjęć w domu, że nie mam już chęci nawet. O ile na starym mieszkaniu zdarzały się dni, że fajnie nam słonko doświetliło i szło zrobić jakieś fajne fotki, tak tutaj normalnie jak widzę te mdłe i zaśnieżone foty to mi się odechciewa. Kiedyś prawie wcale nie musiałam nic poprawiać, ewentualnie ramkę wstawiłam i podpis, a tutaj nie ma siły, żeby zrobić zdjęcie i żeby było ok. Teraz dopiero widzę, jaka jest różnica przy zdjęciach na tym moim kitowym obiektywie, a na stałce.
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Marzenko, Tobiś wróci, one są jak bumerang, zawsze wracają i to wtedy, kiedy ty chcesz się wyspać <lol>Sonia pisze: A Tobiś już mnie nie lubiTeraz już woli półkę nad drzwiami do spania a nie moją poduszkę
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Soniu, znam ten ból, też chcieliśmy dzisiaj zrobić foty maluchom na miesiąc, ale d..., szare, bure, zaśnieżone, słońca brakSonia pisze:Yam ja się już tak sfrustrowałam z tym robieniem zdjęć w domu, że nie mam już chęci nawet. O ile na starym mieszkaniu zdarzały się dni, że fajnie nam słonko doświetliło i szło zrobić jakieś fajne fotki, tak tutaj normalnie jak widzę te mdłe i zaśnieżone foty to mi się odechciewa. Kiedyś prawie wcale nie musiałam nic poprawiać, ewentualnie ramkę wstawiłam i podpis, a tutaj nie ma siły, żeby zrobić zdjęcie i żeby było ok. Teraz dopiero widzę, jaka jest różnica przy zdjęciach na tym moim kitowym obiektywie, a na stałce.
I jestem pewna, że Tobiś uwielbia Cię, ale może raz na jakiś czas potrzebuje poznać nowe rejony
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Soniu, ale nam nie chodzi o zdjęcia na konkurs, tylko o zwykłe zdjęcia z dnia codziennego Twoich misiów
Nawet jak będą mało ostre to i tak będziemy się cieszyć, bo najważniejsze będą obiekty które na nich będą <serce>
- Betuś
Soniu, pokaz kotki, prosze :-)
- beev
Soniu ja wstawiam swoje robione telefonem więc dawaj focie bo robisz piękne <yamaha> <lol>
- margita
- Agilisowy Rezydent
Ja też tylko telefonem robię ...nie patrz na takie szczegóły ... <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent