Jadwiga i Oliwier
-
Slonick
Re: Jadwiga
Jak znam zycie to pewnie kupila meblosciankez funkcja prasowania i prysznicem, a wyszedl tunel dla kota....
- yamaha
- Genius Loci
Matko, toc to fotele mozna w to powtawiac i bedzie za samolot robic ! <lol>
Ten tunel jest OGROMNY <shock>
No na poczatku filmiku swietnie sie bawia <tańczy>
Na koncu Jadzi sie chyba jednak przypomnalo, ze "miala byc nielatwa", wiec PAC laputa, a co, niech gowniarz wie, kto tu rzadzi <mrgreen>
<ok> swietnie swietnie
A na fotce widac, ze Jadzia daje na luz <tańczy>
Ten tunel jest OGROMNY <shock>
No na poczatku filmiku swietnie sie bawia <tańczy>
Na koncu Jadzi sie chyba jednak przypomnalo, ze "miala byc nielatwa", wiec PAC laputa, a co, niech gowniarz wie, kto tu rzadzi <mrgreen>
<ok> swietnie swietnie
A na fotce widac, ze Jadzia daje na luz <tańczy>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Ach <serce> <serce> <serce> Aż miło popatrzeć i na filmik i na zdjęcie. Tunel rewelacyjny <ok>
- Miss_Monroe
- Moderator
Taki tunel jest w Ikea w dziale dziecięcym? Ostatnio jak byłam to chyba tam go widziałam i sie nad nim zastanawiałam. Super, ze Jadwinia i Aslan tak sie dobrze ze sobą dogaduja, mas śliczny duet <ok> ! Forumowe kciuki chyba sie przydały 
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Lenciu w której Ikei widziałaś ? No moje kociszony kochają tunele to jako niezbędnik <lol> może jeszcze jeden bym kupiła do domu na wieś <mrgreen> Pauliny pokój zamieni się w tunelandię <lol> <offtopic> <pokłon>Miss_Monroe pisze:Taki tunel jest w Ikea w dziale dziecięcym? Ostatnio jak byłam to chyba tam go widziałam i sie nad nim zastanawiałam. Super, ze Jadwinia i Aslan tak sie dobrze ze sobą dogaduja, mas śliczny duet <ok> ! Forumowe kciuki chyba sie przydały
- Agnes
aż miło popatrzeć, na taki rozwój wydarzeń :-)
- Miss_Monroe
- Moderator
W Ikea w Łodzi widziałam ten tunel. W weekend będę prawdopodobnie w Jankach to rozejrzę się za nim, Danusiu jak będziesz chciała to mogę też wziąć dla Ciebie :-) . Przepraszam <offtopic> <oops>Danusia pisze:Lenciu w której Ikei widziałaś ? No moje kociszony kochają tunele to jako niezbędnik <lol> może jeszcze jeden bym kupiła do domu na wieś <mrgreen> Pauliny pokój zamieni się w tunelandię <lol> <offtopic> <pokłon>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Jasne ,że chcę
<lol> kazda radość jest bezcenna <offtopic> <oops>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
oooooooooooooo i Jadwisia ma bodyguard'a <mrgreen>
a tak się opierała <mrgreen>
a tak się opierała <mrgreen>
- Ekaterina
A Słonick się śmiał z mojego tunelu,a on furorę zrobił ;).Musiał być duży,bo ja dwa koty pod uwagę brałam,a i tuba jest niezgorszych rozmiarów,żeby dwa koty miały miejscówkę <mrgreen>