YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Miś YOGIŚ z Mazurii*PL
Piękne to drugie zdjęcie <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- Malena
<oops> Dziękuje dziewczyny <serce> jest mi niezmiernie przyjemnie słyszeć tyle miłych słów
miłego dnia wszystkim życzę.
PS/ Czy Wy też jesteście takie stuknięte że siedząc w pracy oglądacie fotki swoich własnych kotów <lol> bo ja właśnie to robię <lol> <lol> <lol> chyba w domu się nie napatrzyłam
PS/ Czy Wy też jesteście takie stuknięte że siedząc w pracy oglądacie fotki swoich własnych kotów <lol> bo ja właśnie to robię <lol> <lol> <lol> chyba w domu się nie napatrzyłam
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Synuś chyba rozmyśla jak to będzie mieć rodzeństwo 
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja mam tak samo <mrgreen> W końcu tyle godzin poza domem to można się bardzo stęsknićMalena pisze:...Czy Wy też jesteście takie stuknięte że siedząc w pracy oglądacie fotki swoich własnych kotów <lol> bo ja właśnie to robię <lol> <lol> <lol> chyba w domu się nie napatrzyłam
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ja nawet w domu oglądam zdjęcia swoich kotów 
- Malena
<lol> <lol> <lol> Już mi lepiej, że nie tylko ja jestem 
- Beate
- Agilisowy Rezydent
W moim telefonie większość zdjęć , to zdjęcia Xaviera <oops>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Z każdym przybyłym do domu kotem to szaleństwo wzrasta. Niedługo się przekonasz <lol>
A kiedy odbierasz Carmelkę? Czy Yogiś już wie, że będzie miał siostrzyczkę <mrgreen>
A kiedy odbierasz Carmelkę? Czy Yogiś już wie, że będzie miał siostrzyczkę <mrgreen>
- Malena
Kamiko jego ostatnio tak nosi, że jak tylko widzi, że usiadłam przy stole żeby zjeść obiad natychmiast siada i miaukoli oczywiście do mnie nie do TŻ'ta. Dobrze mu zrobi kocie towarzystwo :-)Kamiko pisze:Synuś chyba rozmyśla jak to będzie mieć rodzeństwo
- Malena
Beciu jeszcze dokładnie nie wiem, ale mniej więcej za miesiąc :-)Becia pisze:Z każdym przybyłym do domu kotem to szaleństwo wzrasta. Niedługo się przekonasz <lol>
Jak Yoguś do mnie miaukoli jaki to jest biedny i że się nudzi to mu wtedy mówię żeby się nie martwił że niedługo będzie miał się z kim bawić <mrgreen> wczoraj oglądaliśmy filmiki z Mikołówki i Yoguś patrzył jak zaczarowany <mrgreen>