Wita Was Wega :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ewcia

Re: Wita Was Wega :)

Post autor: Ewcia »

Muszę Wam napisać cioteczki, że dzisiejsza noc była dla mnie wyjątkowa... <tańczy> <tańczy>
Pierwszy raz Wegunia przespała ze mną całą noc.... hahahah nooo i zaczęło się.... walka o poduszkę :haha: :haha: :haha: Jakoś od razu z tyłu głowy pojawiła mi się myśl, że nareszcie zachowuje się jak prawdziwy kot :) Już nawet nie spała gdzieś obok, lub w nogach... normalnie pchała się na poduchę nie patrząc czy daje mi przestrzeń do oddychania czy nie :-D Oczywisty traktorek wieczorem, usypia mnie jak marzenie... odpadam natychmiast!
Natomiast rano przynajmniej 10-15 minut miziania i zabawy - koniecznie! A potem szybko na nogi i biegiem do kuchni przyszykować jedzonko <rotfl>
Jestem dumna z mojego futerka, który tak się zmienia w miziaka, że aż jestem w szoku. Na początku w ogóle nic nie wskazywało na takie zachowanie, więc tym bardziej cieszę się z każdej takiej miziakowej chwili.
Dzisiaj ją ważyłam.... 2,53 kg! Cyzli prawie kilogram odkąd jest ze mną... normalnie rośnie w oczach :-D

pozdrawiamy cieplutko :kotek:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Weguniu, ty miziaczku :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

Kochana Wega <serce> ślicznie rośnie <roll>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Niesamowicie się Wegunia zmieniła, no chyba ją na tej wystawie podmieniłaś z jakąś inną koteczką <lol>
:kotek:
Awatar użytkownika
Ewcia

Sonia pisze:Niesamowicie się Wegunia zmieniła, no chyba ją na tej wystawie podmieniłaś z jakąś inną koteczką <lol>
:kotek:
Oj Soniu, nie śmiała bym jej podmienić :)
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

Ewcia pisze:Muszę Wam napisać cioteczki, że dzisiejsza noc była dla mnie wyjątkowa... <tańczy> <tańczy>
Pierwszy raz Wegunia przespała ze mną całą noc.... hahahah nooo i zaczęło się.... walka o poduszkę :haha: :haha: :haha: Jakoś od razu z tyłu głowy pojawiła mi się myśl, że nareszcie zachowuje się jak prawdziwy kot :) Już nawet nie spała gdzieś obok, lub w nogach... normalnie pchała się na poduchę nie patrząc czy daje mi przestrzeń do oddychania czy nie :-D Oczywisty traktorek wieczorem, usypia mnie jak marzenie... odpadam natychmiast!
Natomiast rano przynajmniej 10-15 minut miziania i zabawy - koniecznie! A potem szybko na nogi i biegiem do kuchni przyszykować jedzonko <rotfl>
Jestem dumna z mojego futerka, który tak się zmienia w miziaka, że aż jestem w szoku. Na początku w ogóle nic nie wskazywało na takie zachowanie, więc tym bardziej cieszę się z każdej takiej miziakowej chwili.
Dzisiaj ją ważyłam.... 2,53 kg! Cyzli prawie kilogram odkąd jest ze mną... normalnie rośnie w oczach :-D

pozdrawiamy cieplutko :kotek:
ach Ewcia....jak się cieszę... <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy>

ja te chwile z Wezyrem wręcz celebruję...i nie ważne która godzina :-) ...bo dziś rano o 7.00 Wezyr zażyczył sobie noszenia na rękach po całym domu...i co wierna służba robiła....ano nosiła :-) :-) szczęśliwa i służba i kot...bo kotek patrząc na dom z perspektywy moich ramion traktorzył sobie głośno przy tym w najlepsze :-) :-) :-)

ślicznie Ci Wegunia przybiera na wadze :-)
Awatar użytkownika
cheshire

Post autor: cheshire »

Ja dzis 15 min pozniej wstalam, no bo sie kocisko akurat polozylo na mnie i traktorzylo <zakochana>
Awatar użytkownika
Ewcia

cheshire pisze:Ja dzis 15 min pozniej wstalam, no bo sie kocisko akurat polozylo na mnie i traktorzylo <zakochana>
Super Cheshire! Takie poranki to czysta przyjemność. U nas też już się stało to normą, że Wegunia ze mną śpi, więc wieczorem przed zaśnięciem i rano trzeba odbyć turę miziania i włażenia pod kołdrę hahah
Pcha się na mnie w nocy, więc nauczona czujności samoistnie się pilnuję, żeby koteczkowi nie zrobić krzywdy... a jaki jest tego wynik??? Rano budzę się zepchnięta z poduszki a na podusi wyleguje się kotek w najlepsze <diabeł> <shock> :-D
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Ach, te nasze kochane futerka :-)
Awatar użytkownika
Ewcia

Z ostatniej chwili :) Własnie tak sobie Wegunia pilnuje mojego synka podczas kąpieli w wannie :) Jestem w szoku, że się nie boi wody <mrgreen> <shock>

Obrazek

a to dzisiejsze wylegiwanie na fotelu.... ehh ten deszcz za oknem....
Obrazek

pozdrawiamy cieplutko
Zablokowany