Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- Dominikana
Re: Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
Soniu trzymam kciuki, mam nadzieję, że Tamiś powoli będzie gubił zbędne kilogramy <ok> <ok> <ok>
Lubie czytać Wasz wątek, dużo można się tu dowiedzieć a jeszcze jak czytam o Tobisiu to tak jak bym widziała mojego Teośka...swojego czasu śmialiśmy się z mężem, że chyba musimy mu zafundować kask i ochraniacze, bo ganiał bez opamiętania ...
Mam nadzieję, że niebawem znajdziesz czas i wrzucisz jakieś fotki kociastych :-)
Lubie czytać Wasz wątek, dużo można się tu dowiedzieć a jeszcze jak czytam o Tobisiu to tak jak bym widziała mojego Teośka...swojego czasu śmialiśmy się z mężem, że chyba musimy mu zafundować kask i ochraniacze, bo ganiał bez opamiętania ...
Mam nadzieję, że niebawem znajdziesz czas i wrzucisz jakieś fotki kociastych :-)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja mam nadzieję, że Tamiś się rozrusza troszkę przy Tobisiu, na razie pewnie ciągle jest jeszcze trochę w szoku, że to małe tak gania i szaleje 
To ciągle jeszcze jest okres adaptacyjny...
Nam się Kalisia też przestała ruszać na jakiś czas jak pojawił się Mordimer. A teraz myślę, że dotrzymałaby kroku Tobiemu
To ciągle jeszcze jest okres adaptacyjny...
Nam się Kalisia też przestała ruszać na jakiś czas jak pojawił się Mordimer. A teraz myślę, że dotrzymałaby kroku Tobiemu
- Joanna P.
Marzenko, zgadzam się z MoniQ, że to jest okres adaptacyjny i chwilę musi potrwać zanim Tamiś się rozrusza
Nie trać nadziei
Zrób chłopakom zdjęcie w oknie jak czekają na Was, pls, pls! Dla mnie to jeden z najbardziej rozczulających widoków :-)
Co do Tobisia w kuchni, opanujesz to, uwierz mi :-) Lemmy był identyczny, a teraz już mogę przy nim przygotować jedzenie. Został mu jedynie poranny taniec kiedy dostaje mięsko, wtedy niemal podskakuje na dwóch łapkach, przednimi łapiąc miseczkę. Muszę go kiedyś nagrać <mrgreen>
Poza tym nic do jedzenia nie można u mnie zostawić bez nadzoru :-)
Pomiziaj T&T ode mnie

Zrób chłopakom zdjęcie w oknie jak czekają na Was, pls, pls! Dla mnie to jeden z najbardziej rozczulających widoków :-)
Co do Tobisia w kuchni, opanujesz to, uwierz mi :-) Lemmy był identyczny, a teraz już mogę przy nim przygotować jedzenie. Został mu jedynie poranny taniec kiedy dostaje mięsko, wtedy niemal podskakuje na dwóch łapkach, przednimi łapiąc miseczkę. Muszę go kiedyś nagrać <mrgreen>
Poza tym nic do jedzenia nie można u mnie zostawić bez nadzoru :-)
Pomiziaj T&T ode mnie
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Oj. Mam nadzieję, że jeszcze parę dni i wszystko się unormuje 
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Soniu, będzie dobrze, jesteś doświadczona w temacie posiadania dwóch kotków, na pewno uda ci się znaleźć sposób na Tamisia
Jak to było wcześniej, jak była Brysia?
Ja też widzę, że Pyza zaczyna wyjadać Elmosiowi z michy i nie wiem, jak to skontrolować, ona waży już 4,7kg i wygląda jak mały słonik
Ja też widzę, że Pyza zaczyna wyjadać Elmosiowi z michy i nie wiem, jak to skontrolować, ona waży już 4,7kg i wygląda jak mały słonik
- yamaha
- Genius Loci
<wsciekly> Sama wygladasz jak maly slonik chyba ! <wsciekly>
<rotfl> <rotfl> <rotfl>
(albo dawno nie widzialas malego slonika)
<rotfl> <rotfl> <rotfl>
(albo dawno nie widzialas malego slonika)
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol>
Zrobię wam zdjęcie to zobaczycie, Pyza zaczyna powoli przybierać kształt kwadratowy...
Soniu będę mocno trzymać kciuki za formę Tamisia i na pewno skorzystam z twoich pomysłów :-)
Zrobię wam zdjęcie to zobaczycie, Pyza zaczyna powoli przybierać kształt kwadratowy...
Soniu będę mocno trzymać kciuki za formę Tamisia i na pewno skorzystam z twoich pomysłów :-)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
<ok> <ok> <ok> za większą aktywność Tamisia i zrzucenie wagi <ok> <ok> <ok>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Soniu, już jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej
U mnie Kitunia też mocno straciła na aktywności po przybyciu Puszka, trochę trwało, ale w końcu wszystko wróciło do normy. Będzie dobrze!
U mnie Kitunia też mocno straciła na aktywności po przybyciu Puszka, trochę trwało, ale w końcu wszystko wróciło do normy. Będzie dobrze!
- yamaha
- Genius Loci