Miot G - Arabica i GIC Creme Bellucci vom Wernerwald*D

Zablokowany
Awatar użytkownika
Duduś
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Duduś »

cudny mały rudzielec <serce>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

A to Gatta, która ciągle ma w domu tylko jednego kibica w postaci mojej osoby. Nikt poza mną w nią nie wierzy <diabeł> Nie działa na nich nawet moja zapowiedź, że może to pierwszy JW mojej hodowli :-x Śmieją się, że to chyba pierwszy taki cud by był, te chude łapki, to wysokie ciałko, te wielkie uszy, "no owszem, no oczy są, no dobra, rozstaw uszu daje do myślenia, ale głowa maciupeńka, ale sama mówisz, że bieli trochę mało, ale ten pinch (to moja córka taka przeszkolona niby), no obraz nędzy i rozpaczy. Nie rozumiem, czemu się tak na nią uparłaś." Poza tym Gatta jako jedyna nie przybiega i nie stęka o pieszczoty, pośpi na kolankach, ale nie doprasza się, i nikomu się nie podlizuje.

Bo to moja koteczka będzie <mrgreen>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
agnieszkaalex

Post autor: agnieszkaalex »

A ja uważam ,że ona jest prześliczna .Jakbyś Doroszko gdzieś wyjeżdżała to daj namiary zrobię skok i rąbne Ci ją <lol>
Awatar użytkownika
Mały Lew
Hodowca
Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
Kontakt:

Post autor: Mały Lew »

Dorszka, jak Ty te zdjęcia robisz <shock> cudne, a to z piórkiem boskie <pokłon>
Gatta ma w sobie tyle uroku. Jest śliczna, a na głowę i ciałko jeszcze ma czas, zresztą nie cm i kg się liczą. Całuski dla dziewczynki.

A Rudzielec cudny! Łapuchy i "uśmiech" ma jak z bajki.
Awatar użytkownika
Justyna

Post autor: Justyna »

A ja tam wierzę w Gattę od jej pierwszego dnia na świecie.Nie od zawsze smokiem trza być,prawda? Już chyba to kiedyś przerabialiśmy <gwiżdże> A Mała taka kochana ,oczyska okrąglutkie ,o futerku nie wspomnę i charakterna panna do tego jest...godność swoją ma ...o!
Dorotko wymiziaj ją od naszej rodzinki :kotek:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Justyna pisze:A ja tam wierzę w Gattę od jej pierwszego dnia na świecie. :kotek:
I ja właśnie mam to samo uparte przeświadczenie, wiarę w Jagódkę, choćby nie wiem co :) Aż się sama dziwię, po prostu tak mi jakoś się w głowie zakotwiczyło :)

Ale wiecie, co najciekawsze? Dziś przy kolacji Gatta przyszła do Arka, bawi się jego teczką, a właściwie przyczepioną do niej gumką, on na nią patrzy ...

- Mamo, Boże, jaka ona brzydka...

(Ja) Jak możesz takie rzeczy opowiadać, popatrz, jaka ona śliczna nie wiem, jak można tego nie dostrzegać, tego uroku i elegancji!

(Arek) No może, jak jej się na twarz nie patrzy..

(Bohdan) Nie, no nie mów, twarz to ma BARDZO ŁADNĄ (!)

I tak powoli przekabacę wszystkich <tańczy>
Iwi

Post autor: Iwi »

Jaka ona cudna jest... i te kolorki... do zjedzenia :-) a zdjęcia obłędne.., widać lata praktyki z ruchliwymi ale mega-fotogenicznymi modelami <ok>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Jeszcze jedno znalazłam, szkoda że nie widać radości na pysiu po drugiej stronie piórka :)

Obrazek
Awatar użytkownika
kesja
Hodowca

Post autor: kesja »

oko ma faktycznie jak od cyrkla rysowane
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

Śliczna dziewuszka do zacałowania <zakochana>
Zablokowany