Dorota pisze:Dziewczynka troszkę zła jest na mnie bo oczko jej przemywam. Jakoś tak od kilku dni ma zaschnięte strupki w jednym ślepku. Nie chcę jej tak agresywnie wydrapywać więc delikatnie wacikiem nasączonym świetkiliem okładam. Już troszkę zeszło ale nie mam pojęcia z czego takie zaschnięte śpiochy. <suchy>
Ona na Ciebie zła nie za to, że Jej oczko przemywasz, tylko dlatego, że zostawiłaś Ją samą na tak długo Dziewczynka tak płakała, że Jej łezki pozasychały...
Dużo zdrówka dla Hamsineczki
Dzisiaj u nas bardzo miła uroczystość bo Hamsinka kończy 3latka. Wprawdzie biby wielkiej nie będzie bo wciąż z remontem mieszkania się borykamy ale za zdrówko mojej kochanej Córeńki wypijemy.
Prezent już dawno zamówiony ale Pan Rufi i Renia wciąż tworzą więc cierpliwie czekamy....... <gwiżdże> <mrgreen>
co tu więcej pisać ,Zobaczcie sami to jest ostatnia dziecinka Clary <serce>
Dostojna Jubilatko zdróweczka i samych najcudowniejszych kocich dni ,samych radości cudownych zabaweczek, smakołyczków , wierną służbę i to jaką juz masz <mrgreen>
Hamisini Koteczko Kochana Zdrowia i niezmiennie szczęścia Uśmiechnij się jeszcze proszę do obiektywu i niech Pani Twoja więcej Ciebie pokazuje <zakochana>