Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: Pyza
Jejku, kochani, dzięki za taki pozytywny odzew <oops>
My natomiast jesteśmy głęboko przerażeni <shock> Oczywiście przesadzam, ale nasze dłuuuugie wieczorne rozmowy o drugim kocie w końcu zaowocowały decyzją. Czekaliśmy tylko na wieści od Snusi, czy Elmo zostanie pozbawiony jajek, czy nie <oops> Szczerze mówiąc to byliśmy przekonani, że tak się właśnie stanie, więc jak dostaliśmy wiadomość, że jednak może być nakolankowy... a ja mu zresztą sama imię wybrałam... no to musiał być znak <mrgreen>
Mamy teraz niecałe 2 miesiące, żeby przygotować siebie, dom no i przede wszystkim Pyzunię na nowego lokatora
Zaraz przerzucę całe forum w poszukiwaniu wątków o dokoceniach!
Pyza na razie zobaczyła Elmo tylko na zdjęciach, nie wykazała większego entuzjazmu <lol>
My natomiast jesteśmy głęboko przerażeni <shock> Oczywiście przesadzam, ale nasze dłuuuugie wieczorne rozmowy o drugim kocie w końcu zaowocowały decyzją. Czekaliśmy tylko na wieści od Snusi, czy Elmo zostanie pozbawiony jajek, czy nie <oops> Szczerze mówiąc to byliśmy przekonani, że tak się właśnie stanie, więc jak dostaliśmy wiadomość, że jednak może być nakolankowy... a ja mu zresztą sama imię wybrałam... no to musiał być znak <mrgreen>
Mamy teraz niecałe 2 miesiące, żeby przygotować siebie, dom no i przede wszystkim Pyzunię na nowego lokatora
Zaraz przerzucę całe forum w poszukiwaniu wątków o dokoceniach!
Pyza na razie zobaczyła Elmo tylko na zdjęciach, nie wykazała większego entuzjazmu <lol>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
A ja myślałam, że to JUŻPyzowePany pisze:Mamy teraz niecałe 2 miesiące, żeby przygotować siebie, dom no i przede wszystkim Pyzunię na nowego lokatora
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
izbkp pisze:Elmo to "model numer 4", któremu udało się zrobić tylko 3 portrety bo tak śmigał po drapaku? ;)
Hahaha dokładnie ten sam
A my czekaliśmy z niecierpliwością na decyzję... <oops>kinus pisze:bo babcia chciała tego kotka na reproduktora, ale się nie udałoMago pisze:"Babcia" czuwa i nie odpuści <lol>kinus pisze:zdjęcia co tydzień obowiązkowe <idea>
Ogromne gratulacje!
to naprawdę piękny kot wg mnie
Betuś ty wiesz, ja każde rady chłonę teraz jak gąbka!Betuś pisze:Bardzo, bardzo sie cieszę. Elmo jest przepiękny.
Jeśli tylko będę potrafiła to zawsze chętnie pomogę
Audrey, Fusiu ja póki co mam pełnego pampersa jak pomyślę, że Pyza przestanie być jedynaczką... Ale rozważyliśmy to naprawdę poważnie i długo trwały debaty... Mam nadzieję, że to jest dobra decyzja i kotki się dogadają, zrobimy wszystko żeby tak było
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Feromony zakupione... Myślicie, że mogę je już włączyć? Czy biorąc pod uwagę, że Elmo trafi do nas dopiero na koniec września lepiej na razie poczekać? <oops>