Guru Agilis Cattus*PL
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Anka
- Agilisowy Rezydent
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- Monika
- Hodowca
- Kontakt:
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Odświeżamy wątek .
Wszyscy tylko Maluszkami żyją
i o Staruchach zapominają zupełnie
. Ale te piękniutkie Berbecie również kiedyś urosną <mrgreen>
Od dzisiaj mamy nowy nabytek na balkonie, zdobyłam dla Futer pieniek brzozowy prosto z wycinki . Mam nadzieję,że dziecinki będą zadowolone :->
Ptaszki już nie przylatują bo karmnik schowany . Sąsiad z dołu zaczął się wietrzyć i łupinki mu strasznie przeszkadzały <diabeł>
Teraz mamy żywy kawałek drzewka, mam nadzieję, że nie spadniemy z nszym balkonem do niego <lol>

Nasze Gurjątko :-P

Wszyscy tylko Maluszkami żyją
Od dzisiaj mamy nowy nabytek na balkonie, zdobyłam dla Futer pieniek brzozowy prosto z wycinki . Mam nadzieję,że dziecinki będą zadowolone :->
Ptaszki już nie przylatują bo karmnik schowany . Sąsiad z dołu zaczął się wietrzyć i łupinki mu strasznie przeszkadzały <diabeł>
Teraz mamy żywy kawałek drzewka, mam nadzieję, że nie spadniemy z nszym balkonem do niego <lol>

Nasze Gurjątko :-P

- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Drapaczek pierwsza klasa - 100% naturalny. Guruś jak zwykle pięknie wygląda, mimo że Staruch. Dorotko nie przejmuj się, te wszystkie maluszki za moment urosną i też będą mieli Staruchy w domu <lol>
Fajnie, że wstawiłaś zdjęcie Gurusia stojącego tyłem. Przynajmniej mogłam sobie porównać linię z moją Brysią, bo jak ona tak staje, to myślałam, że też ma tu i ówdzie za dużo, ale wygląda w sumie tak samo jak Guruś, taką samą ma linię, to chyba nie mam się co przejmować. Wymiziaj Rudą Marchewkę ode mnie, bo tych pućkach
Fajnie, że wstawiłaś zdjęcie Gurusia stojącego tyłem. Przynajmniej mogłam sobie porównać linię z moją Brysią, bo jak ona tak staje, to myślałam, że też ma tu i ówdzie za dużo, ale wygląda w sumie tak samo jak Guruś, taką samą ma linię, to chyba nie mam się co przejmować. Wymiziaj Rudą Marchewkę ode mnie, bo tych pućkach