Eeeee, trochę nas chyba wkręcałaś, fajnych masz tych chłopaków <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Bulik Misiurno i Marcel Mazuria... trudna męska przyjaźń
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Re: Mój liliowy skarb
Trudna <shock> toć to dwa aniołki, prawie już najlepsi kóledzy, no weź
Eeeee, trochę nas chyba wkręcałaś, fajnych masz tych chłopaków <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- yamaha
- Genius Loci
Re: Mój liliowy skarb
<tańczy> <tańczy> <tańczy>
Zaczyna sie PRZYJAZN

Zaczyna sie PRZYJAZN
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Bulik Misiurno i Marcel Mazuria... trudna męska przyjaźń
o nowy tytuł wątku, to niech to będzie taka prowokacja, żeby potem Aurorka mogła zmienić na ....prawdziwa męska przyjaźń <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> bo jak patrzę na zdjęcie to już się chyba na nią zanosi <mrgreen>
-
aurora80
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Nie narzekaj kochana 
Wiewiór <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Akceptacja idzie do przodu
<serce> <serce>
Ja do dzisiaj pilnuje swoje gady <lol> w sobotę była nawet akcja ala żmija <rotfl> , Kolorek takie ganianki odstawiał z prędkościa światła ,ze nie nadążałam ,a on ma HCM o matulu i złap zbója jak on chce sie bawić z Kalutą ,a ona nie chce i drze japę , on kółka wokół niej robił po wszystkim ,a ona NIE i syczy ,a potem razem latają jak rakiety i sie drą <shock> <strach> nigdy koło siebie blisko nie leżą bo Kalut odchodzi
Tytuł wątku chyba raczej na przekór
<mrgreen>
Wiewiór <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Akceptacja idzie do przodu
Ja do dzisiaj pilnuje swoje gady <lol> w sobotę była nawet akcja ala żmija <rotfl> , Kolorek takie ganianki odstawiał z prędkościa światła ,ze nie nadążałam ,a on ma HCM o matulu i złap zbója jak on chce sie bawić z Kalutą ,a ona nie chce i drze japę , on kółka wokół niej robił po wszystkim ,a ona NIE i syczy ,a potem razem latają jak rakiety i sie drą <shock> <strach> nigdy koło siebie blisko nie leżą bo Kalut odchodzi
Tytuł wątku chyba raczej na przekór
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Buniu kochany, przepraszam cię, jesteś sliczny ale Marcelek <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> cudne te jego kolorki. Tez takiego chcę

- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Wiewiórek <zakochana> <zakochana> <zakochana> te oczka <shock>
-
aurora80
Bunio wybacza, bo wie jak bardzo ciocia kocha lilaczki/liluchy/Liluszki <lol> A co do złotek no to cóż w Mazurii obrodziło <mrgreen>Kamila pisze:Buniu kochany, przepraszam cię, jesteś sliczny ale Marcelek <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> cudne te jego kolorki. Tez takiego chcę![]()
![]()
![]()
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jakie cudne patrzałki <zakochana>
Buliczek też słodki
Widać, że już jest coraz lepiej, a że czasem się łobuzy tłuką, to i u nas się zdarza :-)
Buliczek też słodki
Widać, że już jest coraz lepiej, a że czasem się łobuzy tłuką, to i u nas się zdarza :-)
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
o tak, podziwiam i ciężko mi na serduchu, ech.........aurora80 pisze:Bunio wybacza, bo wie jak bardzo ciocia kocha lilaczki/liluchy/Liluszki <lol> A co do złotek no to cóż w Mazurii obrodziło <mrgreen>Kamila pisze:Buniu kochany, przepraszam cię, jesteś sliczny ale Marcelek <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> cudne te jego kolorki. Tez takiego chcę![]()
![]()
![]()