Effy i Tori :)
- margita
- Agilisowy Rezydent
Re: Effy i Tori :)
no to chyba lody się przełamują ... u mnie też po jakimś czasie do tego doszło ... i powiem Ci, że ja się z tego cieszyłam ... bo w końcu coś się zmieniło w ich relacjach ... Nie znam się na zachowaniach kotów, ale ja odebrałam to w ten sposób, że mała zrozumiała kto tu rządzi a Bronek pokazał, że to on ma nad nią władzę ... i że to jego ma się słuchac ... <lol> i że w końcu ją zaakceptował, choć jeszcze za dużo jej nie pozwalał ...
myślę, że to dobry znak, że lody się ze strony Effy przełamują ...
idzie zgodnie z planem ... <ok> turlanki jeszcze będą ale agresji będzie coraz mniej ... zobaczysz ...
ja też dosyć długo i cierpliwie ingerowałam ...
nawet teraz czasem słyszę jakieś miauki i szybko idę patrzeć co się dzieje ... ale teraz to częściej miauczy Bronek, skarżąc się że młoda go zaczepia ... on siedzi, ona leży obok zaczepiając go łapkami, a on krzyczy ... "mała zostaw mnie" <lol> bez łapoczynów oczywiście ... taki krzyk na odległośc ... "nie zbliżaj się do mnie" ... <lol>
myślę, że to dobry znak, że lody się ze strony Effy przełamują ...
idzie zgodnie z planem ... <ok> turlanki jeszcze będą ale agresji będzie coraz mniej ... zobaczysz ...
ja też dosyć długo i cierpliwie ingerowałam ...
nawet teraz czasem słyszę jakieś miauki i szybko idę patrzeć co się dzieje ... ale teraz to częściej miauczy Bronek, skarżąc się że młoda go zaczepia ... on siedzi, ona leży obok zaczepiając go łapkami, a on krzyczy ... "mała zostaw mnie" <lol> bez łapoczynów oczywiście ... taki krzyk na odległośc ... "nie zbliżaj się do mnie" ... <lol>
- Miss_Monroe
- Moderator
Drapak rewelacyjny! Effy i Tori są niesamowicie urocze <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jak już u Was wylizywanko uszek jest to jest super, ja to do dzisiaj się nie doczekałam, żeby choć raz chcieli sobie uszka polizać 
- margita
- Agilisowy Rezydent
Soniu ... trzymam za to kciuki ... <ok>Sonia pisze:Jak już u Was wylizywanko uszek jest to jest super, ja to do dzisiaj się nie doczekałam, żeby choć raz chcieli sobie uszka polizać
ale u Bronusia to chyba takie władcze te wylizywanki są .... <lol> taki starszy brat ...
- Molly
Ja też miałam wrażenie, że to wylizywanie to raczej ustalało jakąś hierarchię, zresztą zdarzyło się raz , a potem już mniej.
mam coś dla Was:)

Dobrego weekendu
mam coś dla Was:)

Dobrego weekendu
- yamaha
- Genius Loci
No prosze, czyli jednak nowy drapak obu sie podoba, super ! <ok>
- Agnes
Yamaja z ust mi to wyjęlaś :-) a ze starego mebelka Effy jeszcze korzysta? pierwsze zdjęcie, to taka fascynacja śniegiem czy raczej rozkminka? jak to jest, pojawia się i znika, jest świat i nagle go nim ma
miziaki dla panienek 
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Tylko dwa zdjęcia i to jeszcze takie, gdzie nie widać pięknych nochalków <wsciekly>
Molly popraw się.. <lol> :-)
Molly popraw się.. <lol> :-)
- margita
- Agilisowy Rezydent
uwielbiam zdjęcia balkonowe ... nawet od środka ... :-)
no i na drapaku już razem ... <mrgreen>
Ale Asiak ma rację ... tylko dwa zdjęcia ... <wsciekly>
no i na drapaku już razem ... <mrgreen>
Ale Asiak ma rację ... tylko dwa zdjęcia ... <wsciekly>
- Joanna P.
Za niedługo będą spać w jednej rozecie :-) Ja też chcę zobaczyć nochalki