King of Indawall*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
odiss

Post autor: odiss »

Szanowne koleżanki, nic nie zapomniałem :D Polecenie "bądź srebrny" oznacza by kocur stał się srebrny. Jest to komenda której nie da się nie posłuchać :D

(przyznaję, zerżnięte z serialu przyjaciele, gdy Joey wydawał polecenia kaczce - nie ruszaj sie, patrz na ścianę, bądź biała.) :D

Się delikatnie z moją Kobietą zastanawiamy nad trzecim kotem, ale to byłaby już chyba przesada :D miejsca i warunków jest, ale nie chce stresować Arii, która już swoje przeszła i kolejny gość w domu doprowadziłby ją do szału :)
odiss

Szanowne koleżanki, nic nie zapomniałem :D Polecenie "bądź srebrny" oznacza by kocur stał się srebrny. Jest to komenda której nie da się nie posłuchać :D

(przyznaję, zerżnięte z serialu przyjaciele, gdy Joey wydawał polecenia kaczce - nie ruszaj sie, patrz na ścianę, bądź biała.) :D

Się delikatnie z moją Kobietą zastanawiamy nad trzecim kotem, ale to byłaby już chyba przesada :D miejsca i warunków jest, ale nie chce stresować Arii, która już swoje przeszła i kolejny gość w domu doprowadziłby ją do szału :)
Awatar użytkownika
Witcha

Post autor: Witcha »

tak włąśnie myślałam że na tę modłę coś słyszałam już gdzieś i jak napisałeś ze z Friends to się lampka zaświeciła...
a to nie było do tego psa ohydnego białego? chyba muszę sobie powtorzyc moją rozśmieszałkę

a Kinguś kingowaty jest nad Kingi :)

trzeci kot.. może jakiś taki wyważony charakterek by przeszedł z kotką?
odiss

Odiss powinno być zapomniał bo to nasz forumowy, liczony na palcach jednej ręki męski przedstawiciel :)
No tak, mam ten zaszczyt :) A na dowód proszę bardzo :
Obrazek
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Uwierzyłam na słowo <gwiżdże> , ale jeśli jest już zdjęcie, to pochwale, że niezłego przystojniaka mamy na forum :ok:
odiss

Re: King of Indawall*PL

No dobra, mały update zdjęć, plus nowa ksywka Kinga
Czemu taka ? Bo wszędzie się wciśnie by pospać, znajdzie na podłodze więcej jedzenia niż mamy w lodówce, a jeśli coś jest z wody albo spod kamienia, to można jeść na surowo. :)

https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-a.ak/hph ... 9328_n.jpg

https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-f.ak/hph ... 2665_n.jpg

https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-d.ak/hph ... 7633_n.jpg

(nie działa wstawianie obrazków)
odiss

No i mała aktualizacja.

Obrazek
King jak śpi to na całego. Normalnie zdechkot.

Obrazek
King księgowy

Obrazek
"Tato, daj pospać..."

Kociaki dogadują się świetnie, zero syczenia, awantur, czasami tylko zapędzą się w zabawie. A tak to każdy ma już swoje miejsce, swoje zwyczaje :) King już dwukrotnie chyba większy niż kiedy go kupiliśmy. Wieeeelki i długi kocur, normalnie biała kiełbasa w rozmiarze king size.

I oczywiście przekochany jest :) A jaki ufny :) wszystko można z tym kotem zrobić. U weta nie trzeba było klatki, wystarczyła smycz, i zaprzyjaźniał się po kolei z każdym innym zwierzakiem w poczekalni. :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<zakochana> <zakochana> <zakochana>
Wiesci raz na rok - nie mozna powiedziec, ze nas rozpieszczasz fotkami slodziaka <serce>
odiss

No cóż, z różnych przyczyn nie zaglądam tutaj za często :)
Jakiś czas temu próbowałem pododawać zdjęcia, to forum miało duże problemy techniczne i wszystko się sypało.

Po ksywce widzę jednak że jest szansa iż znamy się z niejednego forum motocyklowego, więc może tam jest jakiś wątek o kotach ;)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Obrazek Z motorowych forum mozemy sie znac... POD WARUNKIEM ze biegle mowisz po francusku ;-))
Zablokowany