W oczekiwaniu na Felicię Effendi*Pl

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
kesja
Hodowca

Post autor: kesja »

Hmm.. ja bym z tydzień a nawet dwa odczekała aż kicia się w pełni zaaklimatyzuje. Jeśli w hodowli nie miała styczności z psami a pies z kotami, Felicja może to cięzko przeżyć, a małe psiaki są jednak większe i bardzo rozbrykane i nawet niechcąco mogą zrobić kotu krzywdę.
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

Zle się wyraziłam , jutro jedziemy obejrzeć i wpłacić zaliczke,a pełne dopsienie za 10 dni.
Awatar użytkownika
kesja
Hodowca

Post autor: kesja »

kasia z gdyni pisze:Zle się wyraziłam , jutro jedziemy obejrzeć i wpłacić zaliczke,a pełne dopsienie za 10 dni.
a to brzmi o wiele lepiej :)
powodzenia w planach!
kasia z gdyni
Kontakt:

Psiaka,narazie nie będzie , trafiliśmy na pseudo hodowle i jak uświadomiłam męża w czym rzecz to odpuścił.
A Kotunia jest rewelacyjna,daje już spać w nocy, traktorzy, bryka po drapaczku aż miło, moja praca nie poszła na marne <ok> .
Dzisiaj po raz pierwszy wzgardziła mięskiem na rzecz suchego <klaszcze> .Z powodu najazdu gości kuweta została przestawiona i też bezproblemowo.
Zaczyna zwiedzać wyższe partie mieszkania-parapety,komody i stoły.Wczoraj chciała dobrać się do ciasta pozostawionego na stole <aniołek> , więc byłam zmuszona wstać i sprzątnąć stół do końca, a od rana pomagała we wkładaniu do zmywarki i dalszych poimprezowych porządkach.
Gdy uznała, że trwa to zbyt długo dała znąc bezdzwięcznym miałkoleniem, że pora zająć się JEJ WYSOKOŚCIĄ-w końcu arystokracja zobowiązuje ;-)) .
Ogólnie <zakochana> <serce> .Warto było czekać :kotek: .
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Gratuluję Kasiu pięknej koteczki.Nareszcie się doczekałaś.Życzę radosnych chwil z nowym domownikiem <rotfl>
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

pięknisia!! a z psiakiem to się rzeczywiście trochę wstrzymajcie :) za duzy stres jak na początek, więc może dobrze, że nie wyszło :)
Awatar użytkownika
basienka
Hodowca
Kontakt:

Post autor: basienka »

Bardzo się cieszę, że wasza przyjaźń rozkwita. To cudowne uczucie kiedy z dnia na dzień taka mała futrzasta istotka oddaje nam swoje <serce> .
Mnie kolejne gesty i oznaki przywiązania ze strony Caspra wciąż bardzo rozczulają.
Życzę wam samych radosnych chwil. Głaski dla kici :kotek:
Basia

Pozdrowienia

Post autor: Basia »

Ja również pozdrawiam te śliczne kociaste. I życzę mrrrrrrrrrrruczanego szczęścia!!
kasia z gdyni
Kontakt:

A dziękuje dziękuje za miłe słowa <pokłon>
Awatar użytkownika
Mały Lew
Hodowca
Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
Kontakt:

Post autor: Mały Lew »

Serdecznie gratuluję nowej "córci" ;-)
Ech, te pierwsze chwile są takie piękne. I to czekanie wcześniej też coś w sobie ma.
Maleńka jest prześliczna i po pysiu widać, że przekochana. Jeszcze parę dni i będziecie się zastanawiać jak wcześniej mogliście żyć bez kota.

Niech Wam zdrowo rośnie i nie skąpić zdjęć proszę maleństwa <mrgreen>
Przytulanki dla śnieżnej Królewny i raz jeszcze gratuluję!
Zablokowany