Głaski dla łobuziaka
Samson
- magix
Re: Samson
Piękny <zakochana>
Głaski dla łobuziaka
Głaski dla łobuziaka
-
xennaextra
Bardzo dziękujemy za wszystkie miłe słowa :-)
Kotek jest już coraz bardziej zadomowiony i pół dnia spędził śpiąc w dziwnych pozach na moim rękach, albo siadając na klawiaturze laptopa, tudzież rozciągając się na całe biurko pośród miliarda moich szpargałów :-)
Kotek jest już coraz bardziej zadomowiony i pół dnia spędził śpiąc w dziwnych pozach na moim rękach, albo siadając na klawiaturze laptopa, tudzież rozciągając się na całe biurko pośród miliarda moich szpargałów :-)
- Agnes
witam serdecznie :-) Samson jesteś cudowny <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
Ojej, ale sliczny slodki maly kotek <zakochana>
Witajcie na forum, wcale nic a nic nie przeszkadza, ze nie brytyjczyk, my tu wszystki wlochate czterolapy kochamy <zakochana>
(co do nie-wlochatych to jeszcze troche "co niektorzy" sie wahaja
)
Witajcie na forum, wcale nic a nic nie przeszkadza, ze nie brytyjczyk, my tu wszystki wlochate czterolapy kochamy <zakochana>
(co do nie-wlochatych to jeszcze troche "co niektorzy" sie wahaja
-
xennaextra
Dziękujemy!
Ja też podziwiam tu wszystkie kociołki bez wyjątku, tylko czasem trudno nadążyć z oglądaniem tej masy pięknych zdjęć <mrgreen>
Ja też podziwiam tu wszystkie kociołki bez wyjątku, tylko czasem trudno nadążyć z oglądaniem tej masy pięknych zdjęć <mrgreen>
- Molly
Jaki czarodziejski , piękny kotek - witaj maluchu 
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
To prawda, to bardzo "żywotne forum" i dlatego takie wyjątkowe.xennaextra pisze:Dziękujemy!![]()
A jak się łobuz miewa?
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
A właśnie jak maluch. Jakieś może nowe
by się. Przydały <gwiżdże>
-
xennaextra
Samson jest najsłodszym kotkiem w galaktyce - ciągle by się tulił, uwielbia jak nosimy go na rękach, a do góry nogami to już w ogóle, mały szaleniec
Ma strasznie głośny mruk i ciężko przy nim zasnąć, a spać chce oczywiście ze mną pod kołderką :->
Przechodzi też fazę pt. "nie jem chrupek", więc przeczytałam od deski do deski forumowe rady, mieszam mu suche z karmą itd. Za to smakuje mu niesamowicie tuńczyk Schesira- nie dziwne, bo pachnie ładniej niż ludzki z puszki
, ale wiem, że nie jest to zbilansowana karma, więc przed nami kolejne nowości kulinarne.
Jutro wrzucę
Ma strasznie głośny mruk i ciężko przy nim zasnąć, a spać chce oczywiście ze mną pod kołderką :->
Przechodzi też fazę pt. "nie jem chrupek", więc przeczytałam od deski do deski forumowe rady, mieszam mu suche z karmą itd. Za to smakuje mu niesamowicie tuńczyk Schesira- nie dziwne, bo pachnie ładniej niż ludzki z puszki
Jutro wrzucę
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ale masz fajnie, taki przytulak z Samsona