Magnus i Madox
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus
Ozon, zwróciłaś uwagę, że Twój kocio i Fusiu maja ten sam kształt "plamki' na buźce.. tylko kolor inny <zakochana>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Fusiu jest cudowny <zakochana> ma piękne prążki. Wydaje się być sporym kotkiem.
Zdrówka szanowny seniorze życzę
Zdrówka szanowny seniorze życzę
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Co za kot <serce> Dziękuję za zdjęcia, to była ogromna przyjemność móc mu się lepiej przyjrzeć, tym bardziej, że
czego, przyznam szczerze, nie zauważyłam <oops> bo moją uwagę najbardziej przyciągał Fusiowy ogonek, a zwłaszcza jego końcówka <mrgreen>Fusiu pisze: Twój kocio i Fusiu maja ten sam kształt "plamki' na buźce.. tylko kolor inny <zakochana>
Wielkie dla naszego forumowego seniora.
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
W tak piękną pogodę Magnus wyleguje się na słońcu Moje czekoladowe oczka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Kawaler waży prawie 4,5 kg a za troszkę ponad tydzień będzie miał 7 miesięcy <gwiżdże> <gwiżdże>
Może na tych zdjęciach tego tak dobrze nie widać, ale robią mu się powoli takie słodkie policzki
Głaski dla wszystkich futrzanych przyjaciół!
Kawaler waży prawie 4,5 kg a za troszkę ponad tydzień będzie miał 7 miesięcy <gwiżdże> <gwiżdże>
Może na tych zdjęciach tego tak dobrze nie widać, ale robią mu się powoli takie słodkie policzki
Głaski dla wszystkich futrzanych przyjaciół!
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Senior piękny, Magnus również, ale moją uwagę zwróciło coś innego. Jakie Ty masz piękne widoki za oknem <mrgreen>
- Olamakota
Magnus jest śliczny... Uwielbiam kremaczki <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Oczęta ma nieziemskie - karmelowe
Oczęta ma nieziemskie - karmelowe
- Kathi
Kremowe cudo <zakochana>
I śliczna waga <tańczy> brysiowa <ok>
I śliczna waga <tańczy> brysiowa <ok>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Becia, mieszkamy w kotlinie... wiec takie górki otaczają nas ze wszystkich stron. Magnus jednak chyba tych widoków nie docenia hehehehe. Jego interesują jedynie ptaszki i muchy latające za szybą <roll> <roll>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Kochani. Wczoraj poszłam zapisać Magnusa na kastrację. Za tydzień skończy 7 miesięcy, wiec uznałam,że już czas. Weterynarz, który się nim opiekuje ma naprawdę dobrą opinię w moim mieście. Ludzie tam pracujący są bardzo przyjaźni dla zwierząt. Więc tym większe było moje zaskoczenie, gdy kazali mi wrócić za co najmniej miesiąc lub 2 <shock>
Od ponad 2 miesięcy nie robię nic poza czytaniem o kastrowaniu kota, czułam się więc z moją decyzją bardzo pewnie. Poprosiłam weta o uzasadnienie swojej opinii. Po krótkiej dyskusji, wet powiedział,że chciał poinformować mnie o zagrożeniach i że decyzja tak czy siak należy do mnie.
Także jutro czeka mnie Magnusowy zabieg. Proszę o kciuki!!!!! Baaaardzo się denerwuję!!!!! <hm>
Od ponad 2 miesięcy nie robię nic poza czytaniem o kastrowaniu kota, czułam się więc z moją decyzją bardzo pewnie. Poprosiłam weta o uzasadnienie swojej opinii. Po krótkiej dyskusji, wet powiedział,że chciał poinformować mnie o zagrożeniach i że decyzja tak czy siak należy do mnie.
Także jutro czeka mnie Magnusowy zabieg. Proszę o kciuki!!!!! Baaaardzo się denerwuję!!!!! <hm>
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Też zwróciłam uwagę na widoki za oknem,aż zobaczyłam z skąd jest Magnus :-)
Uwielbiam tamte rejony latem <zakochana> Nowy Sącz,Stary Sącz ,Łącko <zakochana> <zakochana>
Kciukam mocno za sterylkę <ok> <ok>
Uwielbiam tamte rejony latem <zakochana> Nowy Sącz,Stary Sącz ,Łącko <zakochana> <zakochana>
Kciukam mocno za sterylkę <ok> <ok>