Kita i Gumiś
- sarunia28
Re: Moja słodka Daisy (dla córci) Kitka -dla mnie ;)
Beciu, a Kita wydaje mi sie takim chudym sznurkiem z małą mordką... Ogolnie sesja robiona godzinke temu, gdy przeciwnikiem stały sie wkładki do butów. Kita sobie coś uroiła że to jakis grozny przeciwnik krązyła nad nimi 40min syczała jeżyła się skakała na metr wysokości wiec schowałam je bo sie dziewczyna za bardzo zdenerwowała <lol>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Coś jej nie przypasowało 
- Betuś
Wprost nie moge sie napatrzec :-)
Piekny koteczek <zakochana>
Piekny koteczek <zakochana>
- Kathi
Nie przesadzaj kitka ładna ma wage!
To kotka
a po drugie jeszcze bedzie dlugo rosnac :-) Najpierw wzdłuz - dlatego moze ci sie wydawac szczupla i dluga ( ja tak samo mojego kota widze dlugie i chude <lol> ), a pozniej w szerz pojdzie
Sliczna kotka!

To kotka
Sliczna kotka!
- sarunia28
- Malena
Kitunia ma śliczny kolorek futra <zakochana> już ją widzę w zestawie z moim Yogusiem - fajny kontrast :-)
- Zosiak
Witaj Sarunia!
Pierwszy raz jestem w Waszym watku i podziwiam sliczna Kitke <zakochana> Na ostatnim zdjeciu ma tak grozna minke, ze naprawde strach sie bac <lol>
Co do Wagi - mam 9 miesieczna silver tabby i marze o tym, zeby przebila w koncu 3kg :-) Wiec waga Twojej panienki jak najbardziej ok - zreszta to kwestia bardzo indywidualna.
Serdecznie pozdrawiam!
Pierwszy raz jestem w Waszym watku i podziwiam sliczna Kitke <zakochana> Na ostatnim zdjeciu ma tak grozna minke, ze naprawde strach sie bac <lol>
Co do Wagi - mam 9 miesieczna silver tabby i marze o tym, zeby przebila w koncu 3kg :-) Wiec waga Twojej panienki jak najbardziej ok - zreszta to kwestia bardzo indywidualna.
Serdecznie pozdrawiam!
- Olamakota
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
Witaj, Kitka ma bardzo ciekawy kolorek i waga jak na kotkę naprawdę jest ok
Musisz jej dać czas, aby dorosła. To jeszcze młoda kotka.
Nie znalazłam informacji, czy koteczka jest po kastracji - jeśli nie, to zrób ją jak najszybciej póki nie zaczęła rujkować. Może wtedy jej charakterek trochę się uspokoi i pozwoli się znowu córce głaskać
Niestety nie wiesz co koteczka ma w genach (doczytałam, że pochodzi z pseudo), więc to może być niestety kwestia genów i pochodzenia od np agresywnego kocura, który nie lubi kontaktu z człowiekiem. Wtedy obawiam się, że nawet kastracja jej nie zmieni
Ale trzymam kciuki, aby te humory były spowodowane tylko zaczynającymi buzować hormonami <ok>
Nie znalazłam informacji, czy koteczka jest po kastracji - jeśli nie, to zrób ją jak najszybciej póki nie zaczęła rujkować. Może wtedy jej charakterek trochę się uspokoi i pozwoli się znowu córce głaskać
Niestety nie wiesz co koteczka ma w genach (doczytałam, że pochodzi z pseudo), więc to może być niestety kwestia genów i pochodzenia od np agresywnego kocura, który nie lubi kontaktu z człowiekiem. Wtedy obawiam się, że nawet kastracja jej nie zmieni
Ale trzymam kciuki, aby te humory były spowodowane tylko zaczynającymi buzować hormonami <ok>
- sarunia28
Olka masz racje dymki są śliczne,ale Twój ma cudny kolor futerka jest dużo ciemniejszy a Kita taka wyblakla...
teraz wogole gubi dużo kłaków ...
cieszę się ze wybrałam ten kolorek bo nie jest tak często spotykany.
Esterko Kita będzie sterylizowana w lipcu, może faktycznie się uspokoi. Ale ona do mnie nie jest agresywna, nie raz się zapedzi i podleci mi teke ugryźć ale za chwile zaczyna ja lizać i jest ok. Przychodzi lasi się nadstawia do głaskania a jak widzi córkę to futro jej rośnie na metr taka najeżona. Ale pamiętam miałam kota jak byłam dzieckiem i też uciekał na mój widok
cieszę się ze wybrałam ten kolorek bo nie jest tak często spotykany.
Esterko Kita będzie sterylizowana w lipcu, może faktycznie się uspokoi. Ale ona do mnie nie jest agresywna, nie raz się zapedzi i podleci mi teke ugryźć ale za chwile zaczyna ja lizać i jest ok. Przychodzi lasi się nadstawia do głaskania a jak widzi córkę to futro jej rośnie na metr taka najeżona. Ale pamiętam miałam kota jak byłam dzieckiem i też uciekał na mój widok