Drapaki

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Co do obicia Renia ma rację w 100% - wstawiając zdjęcie miałam na myśli sam układ, nie kolor :) U mnie wszystko beżowe, z wyjątkiem własnie tego dzieckowego drapaka, ale i on jasny. Uwaga co do koloru bardzo ważna :)

Ten Leoland zaproponowany przez Patrycję wygląda już sensownie - a na Rufiego przyjdzie czas. Bo że z czasem na Rufim się skończy, nie mam wątpliwości. Ale nawet u Rufiego drapak drapakowi nierówny - jeśli już od Rufiego, to tylko dywan, a to już naprawdę wydatek. Myślę, że kocio nie musi aż tak długo czekać, i na czas dorastania ten zaproponowany przez Patrycję będzie idealny :)
Gonab
Kontakt:

Post autor: Gonab »

Dorszka pisze:Co do obicia Renia ma rację w 100% - wstawiając zdjęcie miałam na myśli sam układ, nie kolor :) U mnie wszystko beżowe, z wyjątkiem własnie tego dzieckowego drapaka, ale i on jasny. Uwaga co do koloru bardzo ważna :)....
nie zgadzam sie co do koloru - oczywiście mówię to z przekorą i mrugnięciem oka - ale ja mam dwa czarnuchy i beż wcale nie jest idealnym rozwiązaniem hihihi dla Bronia a i owszem ale pozostałe dwa sa widoczne na drapaku :D:D:D
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Gonab pisze:
Dorszka pisze:Co do obicia Renia ma rację w 100% - wstawiając zdjęcie miałam na myśli sam układ, nie kolor :) U mnie wszystko beżowe, z wyjątkiem własnie tego dzieckowego drapaka, ale i on jasny. Uwaga co do koloru bardzo ważna :)....
nie zgadzam sie co do koloru - oczywiście mówię to z przekorą i mrugnięciem oka - ale ja mam dwa czarnuchy i beż wcale nie jest idealnym rozwiązaniem hihihi dla Bronia a i owszem ale pozostałe dwa sa widoczne na drapaku :D:D:D
Widziałam Cogito, i w tym konkretnym przypadku rzeczywiście muszę się ugiąć <lol> Czarny włos na beżowym drapaku na pewno komponowałby się uroczo <mrgreen>
Gonab
Kontakt:

Post autor: Gonab »

Ale pragnę też uspokoić potencjalnych pasjonatów beżu - nie jest też aż tak źle, no chyba że jest się pedantem z różnymi tendencjami :haha:
W końcu sama mam beżowy :-D jest to chyba jednak najbardziej przyjazny kolor drapaczka, bo i dobrze sie komponuje w pomieszczeniach i sierść właśnie jest jakaś bardziej do "strawienia" :)
Awatar użytkownika
Patrycja
Kontakt:

Post autor: Patrycja »

u mnie tylko bezowy wchodzi w gre <mrgreen>
inny nie pasuje mi do wnetrza <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Patrycja
Kontakt:

jeju jaki mam metlik z tymi drapakami <suchy>

to ktory z tych

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kesja
Hodowca

Post autor: kesja »

Patrycja - my naprawde Tobie nie powiemy KUP TEN albo TAMTEN. To ty musisz zdecydowac jaki Tobie się podoba, na jaki masz miejsce i pieniądze.
Awatar użytkownika
Patrycja
Kontakt:

ech.... :)

no to sie jeszcze pomecze z decyzja :) mam jeszcze chwile
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Wydaje mi się, że każdy będzie dobry, byle by miał hamak. U mnie w tej chwili to wygląda tak : przynoszę kotom ulubiony przysmak, o który zawsze się zabijały, a teraz kot, który akurat siedzi w głębszym hamaku, nie biegnie po chrupkę, bo już widzi jak drugi czai się na jego miejsce leżąc w płytszym- gorszym hamaku, chrupkę mając w glęboki poważaniu, gdy szykuje się szansa przejęcia miejscówki :D

Co do koloru, to mając taki rozstrzał kolorystyczny w umaszczeniu obu kotów, zdecydowałam się na to, co bardziej pasuje do mieszkania :)
Awatar użytkownika
Patrycja
Kontakt:

czyli jednak najbardziej stawiac na hamak? :)
Zablokowany