Cześć! :)
- Mion
Re: Cześć! :)
Śliczny maluszek! Na razie maluch, a pewnie wyrośnie z niego gigantyczne kocuro!
- *Basia
Ja jestem przyzwyczajona do dużych zwierząt więc dla mnie wszystkie kotki sa malutkie <zakochana>
- Betuś
Ach, gdybym mogła mieć trzeciego kota... <gwiżdże>
Jest cudny <serce>
Zdradzasz mi z jakiej chodowli jest to cudo? Pytam bo mój brat chce kupić Norweskiego Leśnego <roll>
Jest cudny <serce>
Zdradzasz mi z jakiej chodowli jest to cudo? Pytam bo mój brat chce kupić Norweskiego Leśnego <roll>
- *Basia
Kociak jest Rybnickiej hodowli o wdzięcznej nazwie notabene*PL To bardzo mała hodowla, bez jakiś wielkich osiągnięć wystawowych, ale mi na tym nie specjalnie zależy. Chcę po prostu zdrowego kota ze sprawdzoego źródła.Betuś pisze:Ach, gdybym mogła mieć trzeciego kota... <gwiżdże>
Jest cudny <serce>
Pani hodowczyni cierpliwie ze mną koresponduje i wydaje się że wszystko jest okej. Przede wszystkim widać miłość do kotów i odpowiedzialność za to co się hoduje .
Nie wiem gdzie mieszka brat ale w Łodzi, jest hodowla http://www.vendellek.pl/ mnie osobiście bardzo podobają się koty z tej hodowli
- *Basia
Moje norweskie maleństwo rośnie jak na drożdżach Pilnie uczy się korzytać z kuwetki i drapaczka <zakochana> <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jaki słodziak piękny <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Śliczny <zakochana>
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Skąd ja to znam... Dla mnie każdy kot jest mały. I nie ma dnia, żebym nie patrzyła na tę moją niespełna czteromiesięczną kruszynkę i nie zastanawiała się, jak zwierzątko może być tak bystre przy tak małym mózgu <lol> <lol> <lol>*Basia pisze:Ja jestem przyzwyczajona do dużych zwierząt więc dla mnie wszystkie kotki sa malutkie <zakochana>
Nie było mnie tu jeszcze i właśnie nadrobiłam, więc muszę napisać - masz przepięknego psa <zakochana>
Kotek też cudowny, jaki śmieszny ma nosek!
- asiak
- Agilisowy Rezydent
No, śliczny <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
Oj, niby maly kotek a taki zupelnie inny od naszych brytkow, jak sa male... <mrgreen>
Rosnij duuuuuzy, koteczku
Rosnij duuuuuzy, koteczku