Irys Kocia Charyzma*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Aleex
Kontakt:

Re: Irys Kocia Charyzma*PL

Post autor: Aleex »

beev pisze:Zabawny rozrabiak :) śliczny i taki duży juz <serce>
Fajna ta zabawka gdzie kupiliśmy? Może i mój kot by się czymś zajął bo jego wszystko szybko nudzi <zły>

beev - ponieważ ja ją kupowałam dla Huga za podpowiedzią Beci znalazłam ją tutaj: http://www.zwierzakowo.pl/opis-produktu ... .3563.html
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Biedny Irysek, jaki był rozczarowany, że go Pani nie weźmie ze sobą <lol> Fajny maluch się Wam trafił, śliczny, proludzki i jeszcze potrafi się sam długo bawić :kotek:
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

Aleex pisze:
beev pisze:Zabawny rozrabiak :) śliczny i taki duży juz <serce>
Fajna ta zabawka gdzie kupiliśmy? Może i mój kot by się czymś zajął bo jego wszystko szybko nudzi <zły>

beev - ponieważ ja ją kupowałam dla Huga za podpowiedzią Beci znalazłam ją tutaj: http://www.zwierzakowo.pl/opis-produktu ... .3563.html
Dziękuję :) nawet cena przystępna ;-))
Awatar użytkownika
annussia

Post autor: annussia »

Tak, tak długo sam bawić, to nie powiedziałabym <lol> zabawkę dopiero przywiozłam w niedzielę już w sumie to na pierwszy raz był szał. Teraz już jest 30 minut zainteresowania na godzinę - ale cały czas mu się podoba :) To najważniejsze!

On jest taki przytulaśny, ze ciężko gdzieś się bez niego ruszyć. Nawet teraz siedząc przy komputerze - on siedzi na podłodze pode mną <serce> <serce>

Tą moją torbę to bardzo polubił
Obrazek

Dziękujemy za wszystkie komplementy - Irys jak zawsze się tuli <serce> i pozdrawia <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
annussia

Aleex pisze:Śliczne te zdjęcia małego, kochanego rozrabiaki :) <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Widać, że Mały już w świetnej formie. Jak nic musicie się szykować do zakupu zabawki, albo.... zostawcie ją Iryskowi na dłużej i od czasu do czasu pożyczycie Hugusiowi, który aż tak za nią nie szaleje <lol>
Będziemy się chyba co miesiąc wymieniać po prostu - bo bez sensu 2 miec :D mysle, ze jeszcze 2 tygodnie i Irysowi spowszednieje :D :kiss: :kiss: :kiss:
Awatar użytkownika
beev

annussia pisze:
Aleex pisze:Śliczne te zdjęcia małego, kochanego rozrabiaki :) <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Widać, że Mały już w świetnej formie. Jak nic musicie się szykować do zakupu zabawki, albo.... zostawcie ją Iryskowi na dłużej i od czasu do czasu pożyczycie Hugusiowi, który aż tak za nią nie szaleje <lol>
Będziemy się chyba co miesiąc wymieniać po prostu - bo bez sensu 2 miec :D mysle, ze jeszcze 2 tygodnie i Irysowi spowszednieje :D :kiss: :kiss: :kiss:
Patrzyłam i nigdzie nie ma tej zabawki albo wycofana z oferty albo niedostępna w tej chwili
Awatar użytkownika
annussia

beev pisze:
annussia pisze:

Patrzyłam i nigdzie nie ma tej zabawki albo wycofana z oferty albo niedostępna w tej chwili

Ja wczoraj znalazłam podobną na allegro - tamta jest czasowo niedostępna - o tutaj:
http://allegro.pl/sportpet-super-zabawk ... 33940.html
ale troszkę droższą.
:)
Awatar użytkownika
beev

Ja wczoraj znalazłam podobną na allegro - tamta jest czasowo niedostępna - o tutaj:
http://allegro.pl/sportpet-super-zabawk ... 33940.html
ale troszkę droższą.
:)[/quote]

o widzisz bardzo podobna :) zasada chyba ta sama :)
Musze poszukać jakieś zabawki żeby zająć czymś dwa koty :)
Awatar użytkownika
annussia

o widzisz bardzo podobna :) zasada chyba ta sama :)
Musze poszukać jakieś zabawki żeby zająć czymś dwa koty :)
to raczej zdaje egzamin :) U mnie przynajmniej - dziś odkryłam takie 'chinskie' allegro i tu tez są
http://www.aliexpress.com/item/Undercov ... 52062.html
:)
Tylko trzeba kupowac od uzytkownikow z gwiazdkami i czeka się na przesyłkę 30 dni roboczych.
Ogólnie nie testowałam - więc nie wiem :)
Awatar użytkownika
annussia

Zaglądamy od czasu do czasu, ale mało piszemy :)
Za to w domu się odprężamy... :)

Minę mam jakbym warczał :D
Obrazek

Ostatnio wylegujemy się na pleckach i czekamy na mizianie <tańczy> <tańczy>
Obrazek

a później tak leżymy i leżymy... Miny Irysa są świetne :D
Obrazek

Pozdrawiamy :kwiatek: :kwiatek:
Zablokowany