Legowisko
- mimbla
- Kontakt:
Poniżej najwspanialsze legowisko ever.
Genialny miks kultowego kartonu z Zooplusa i bożyszcza ogonów- torby z Ikei. Informuję, że zamknięcie kartonu zostało wciśnięte do środka przez koty [wcześniej myślałam, że TŻ to zrobił, a TŻ- że ja...] Torbę wrzuciliśmy do środka przy odkurzaniu i tak już została. Obecnie jest to ulubione miejsce drzemek i zabaw. Pod torbę wrzucamy przysmak z suszonego mięsa i mamy koty z głowy na minimum 15 minut [Ozz] lub dłużej [Igor]. Serdecznie polecam. Tanie, a znudzi się pewnie mniej więcej w tym samym czasie, co zostanie zjedzone.
Genialny miks kultowego kartonu z Zooplusa i bożyszcza ogonów- torby z Ikei. Informuję, że zamknięcie kartonu zostało wciśnięte do środka przez koty [wcześniej myślałam, że TŻ to zrobił, a TŻ- że ja...] Torbę wrzuciliśmy do środka przy odkurzaniu i tak już została. Obecnie jest to ulubione miejsce drzemek i zabaw. Pod torbę wrzucamy przysmak z suszonego mięsa i mamy koty z głowy na minimum 15 minut [Ozz] lub dłużej [Igor]. Serdecznie polecam. Tanie, a znudzi się pewnie mniej więcej w tym samym czasie, co zostanie zjedzone.
- Yola
- Kontakt:
- Dracanka
Dokonałam zakupu wiklinowego domku.Teraz tylko czekamy na przesyłkę.
Od dawna chodziło mi po głowie,widziałam u p.Martyny chętnie okupowane.TŻ sam zaproponował zakup(jakoże jesteśmy obecnie bez drapaka,Rufi może w grudniu się uda <diabeł> ).
Zastanawia mnie jednak czy taki domeczek ma sens,czy będzie dla kocurów atrakcyjny.
Mam wiklinowe krzesło w kuchni-nie drapane.Wiklinowy stojak pod kwiaty-nie drapane.
Czy domek zachęci koty do drapania każdej wikliny?
Ma ktoś takowe legowisko?Jakieś spostrzeżenia? Z góry dzięki :-)
Od dawna chodziło mi po głowie,widziałam u p.Martyny chętnie okupowane.TŻ sam zaproponował zakup(jakoże jesteśmy obecnie bez drapaka,Rufi może w grudniu się uda <diabeł> ).
Zastanawia mnie jednak czy taki domeczek ma sens,czy będzie dla kocurów atrakcyjny.
Mam wiklinowe krzesło w kuchni-nie drapane.Wiklinowy stojak pod kwiaty-nie drapane.
Czy domek zachęci koty do drapania każdej wikliny?
Ma ktoś takowe legowisko?Jakieś spostrzeżenia? Z góry dzięki :-)
- Maru
Ja mam wiklinową budkę. Taką dwupiętrową: na górze poducha i na dole poducha w budce. Góra nie jest użytkowana, ale moja czarnulka praktycznie każdą noc spędza w dolnej zabudowanej części. Wcześniej miała odkryte legowisko z gąbki, a również ma domek na drapaku, ale nigdy w nich nie sypiała, za to wiklinowa budka to jej najbezpieczniejsze miejsce i w niej spędza noce. Teraz myślę, by zakupić też taką czekoladce, bo widziałam, że chętnie wchodzi do budki dużej, ale ta nie chce się dzielić z małą :-)