Alicia
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Vanicca
Ja wierzę w takie dziwne rzeczy i byłam kiedyś świadkiem takiego dziwnego zachowania psa. Moja koleżanka mieszka na osiedlu położonym na starym cmentarzu pożydowskim. Kiedyś u niej spałam, było późno dobijałyśmy się jakimś głupim filmem. Nagle jej pies wyraźnie się ożywił, po chwili szaleństwa Bela usiadła pod drzwiami i zaczęła skamleć. Myślałyśmy, że chce wyjść na dwór i otworzyłyśmy drzwi, a pies zamiast wyjść na dwór skulił się zawinął ogon pod siebie i z piskiem uciekł do domu...
- Yola
- Kontakt:
Najlepsza rozmowa odbyla sie juz po moim, wyjatkowo szybciutkim <oops> , powrocie pod bezpieczna kolderke. Oboje z mezem wiedze z zakresu demonologii czerpiemy z mojego ulubionego serialu "Supernatural" (czy jak woli TVN - "Na granicy swiatow"). Przed dostaniem sie demonow do domu chroni podobno sol, nalezy rozsypac ja na parapetach i w progu (widocznie demony przez sciany nie przechodza).
Maz: Idz po sol, trzeba sypialnie zabezpieczyc.
Ja: Oni sypia morska, ja mam tylko jodowana z fluorem.
Maz: Nie wiadomo, czy podziala...
I tak skonczyla sie nasza walka z demonami <lol>
Maz: Idz po sol, trzeba sypialnie zabezpieczyc.
Ja: Oni sypia morska, ja mam tylko jodowana z fluorem.
Maz: Nie wiadomo, czy podziala...
I tak skonczyla sie nasza walka z demonami <lol>
-
mały królik
- Yola
- Kontakt:
Innej opcji niz demon jakos nie bralismy pod uwage. Moze dlatego, ze moj maz od dawna uwaza, ze jestem opetana <lol>
O kocie przewidujacym smierc
http://deser.pl/deser/1,83453,7519658,K ... pieki.html
O kocie przewidujacym smierc
http://deser.pl/deser/1,83453,7519658,K ... pieki.html
- Bibi
Ty to opentana jestes ale Alicja <gwiżdże> .
O tym ,ze koty potrafia smierc przewidziec myslalam piszac, ze mam doswiadczenia.
Zanim zmarla moja mama, nasz kot ponad godzine wczesniej stal i mialczal bez
przystanku pod drzwiami.Nigdy wczesniej i pozniej tego nie robila.Przestala dopiero
nastepnego dnia.Pozniej byla strasznie osowiala.Ona wiedziala i cala nasza rodzina jest o
tym przekonana. To byla taka kicia mamy.
O tym ,ze koty potrafia smierc przewidziec myslalam piszac, ze mam doswiadczenia.
Zanim zmarla moja mama, nasz kot ponad godzine wczesniej stal i mialczal bez
przystanku pod drzwiami.Nigdy wczesniej i pozniej tego nie robila.Przestala dopiero
nastepnego dnia.Pozniej byla strasznie osowiala.Ona wiedziala i cala nasza rodzina jest o
tym przekonana. To byla taka kicia mamy.
-
mały królik