Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
asiaikarol

Post autor: asiaikarol »

Super fotki, ostatnia szczególnie :-)
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

A mnie pierwsza najbardziej się podoba, Holinek w całości, z wielką głową <mrgreen>
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

cudne są <zakochana>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Holly , masz fajnie zadarty nosuś ;-)
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Ostatnia fotka magiczna :-) Zawsze jak oglądam Twoje dziewczyny, to pojawia się uśmiech na mojej twarzy. Koteczki mają w sobie nieodparty urok, a ta oprawa w postaci pięknych zdjęć robi niesamowity bajkowy klimat <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Angee pisze:Ostatnia fotka magiczna :-) Zawsze jak oglądam Twoje dziewczyny, to pojawia się uśmiech na mojej twarzy. Koteczki mają w sobie nieodparty urok, a ta oprawa w postaci pięknych zdjęć robi niesamowity bajkowy klimat <zakochana> <zakochana>
Angee :-) Holly i Bibi tak się zachowują podczas zdjęć, że klimat jaki wtedy powstaje przenosi mnie do innego świata. Wyjmuję aparat, kombinuję z firankami, szalikami, a one pląsają między moimi dłońmi, ocierając się o nie swoimi pysiami. W międzyczasie zatańczy mi którejś ogon przed nosem - istne flamenco :-) Więź i poczucie bezpieczeństwa sprawia, że potrafią zdrzemnąć się w tym czasie opierając się o mnie. Wystarczy, że zmienię ton na bardziej kokieteryjny, a dostaję niewerbalną odpowiedź wiwijającej sie na plecy Holly - aktoreczka niby śpi, ale ja widzę mikro szparkę uchylonej powieki <lol> Po czym się przeciągnie, dotknie mnie łapką i spojrzy głęboko w obiektyw: "Och! Ty tutaj?" <lol> A ja w tym czasie pstrykam i zatracam się jak one w tej naszej magicznej chwili. Bo aparat fotograficzny to takie narzędzie - z jednej strony dzieli nas z obiektem, ale paradoksalnie niczym parawan ośmiela i przybliża - kot tak długo patrząc prosto w oczy człowieka nie czułby się chyba komfortowo. Magia <zakochana>

H&B
Obrazek
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- prawdziwie magiczne zdjęcie, dorzucam jeszcze kotkom Złotą Rybkę, żeby spełniała ich marzenia :rybka:
Awatar użytkownika
Grażyna
Hodowca
Hodowla: NAGADA*PL
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

Ada pisze:- prawdziwie magiczne zdjęcie, dorzucam jeszcze kotkom Złotą Rybkę, żeby spełniała ich marzenia :rybka:
Ada, ależ one wszystkie marzenia mają spełniane. Co do tego nie mam wątpliwości absolutnie żadnych <mrgreen>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Nie znajduję nowych słów, żeby określić jak bardzo piękne są twoje kotki.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Cudne foteczki i dziewczyny jak fajnie się lansują <zakochana> <zakochana>
ODPOWIEDZ