Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
- Małgorzata
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Bartolka
Angee :-) Holly i Bibi tak się zachowują podczas zdjęć, że klimat jaki wtedy powstaje przenosi mnie do innego świata. Wyjmuję aparat, kombinuję z firankami, szalikami, a one pląsają między moimi dłońmi, ocierając się o nie swoimi pysiami. W międzyczasie zatańczy mi którejś ogon przed nosem - istne flamenco :-) Więź i poczucie bezpieczeństwa sprawia, że potrafią zdrzemnąć się w tym czasie opierając się o mnie. Wystarczy, że zmienię ton na bardziej kokieteryjny, a dostaję niewerbalną odpowiedź wiwijającej sie na plecy Holly - aktoreczka niby śpi, ale ja widzę mikro szparkę uchylonej powieki <lol> Po czym się przeciągnie, dotknie mnie łapką i spojrzy głęboko w obiektyw: "Och! Ty tutaj?" <lol> A ja w tym czasie pstrykam i zatracam się jak one w tej naszej magicznej chwili. Bo aparat fotograficzny to takie narzędzie - z jednej strony dzieli nas z obiektem, ale paradoksalnie niczym parawan ośmiela i przybliża - kot tak długo patrząc prosto w oczy człowieka nie czułby się chyba komfortowo. Magia <zakochana>Angee pisze:Ostatnia fotka magiczna :-) Zawsze jak oglądam Twoje dziewczyny, to pojawia się uśmiech na mojej twarzy. Koteczki mają w sobie nieodparty urok, a ta oprawa w postaci pięknych zdjęć robi niesamowity bajkowy klimat <zakochana> <zakochana>
H&B

- Grażyna
- Hodowca
- Hodowla: NAGADA*PL
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: