Koko, oczywiscie ze WLADCA to sie musi okazale prezentowac, no wychudzony i zabiedzony, to az wstyd !
Koko i Niunia
- yamaha
- Genius Loci
Re: Koko i Niunia
Koko, oczywiscie ze WLADCA to sie musi okazale prezentowac, no wychudzony i zabiedzony, to az wstyd !
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
No właśnie, dostojny ma być, a nie jakieś chucherko

- fado123
- Agilisowy Rezydent
uważam że Koko pasuję na władce i ten posąg też mu się należy , cudne masz te koty i ogród och

- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Koko, zwariowałeś
Pomniki to się stawia po śmierci, i ulice i mosty nazywa, Twojej majestatyczności i tak zaden pomnik nie odda 
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Koko ciocia Kamila dobrze napisała no coś Ty chłopaku z tym pomnikiem to nie teraz to jak już za tęczowym mostem będziesz ganiać teraz to POPIERSIE powinieneś sobie strzelić bo masz prześliczne pysio
żeby Niunia mogła sobie siedzieć w Waszym pięknym ogrodzie i patrzeć Tobie w oczy
w każdym momencie nawet wtedy jak będziesz w domu spać

- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Obawiam się, ciociu Danusiu, że Niunia to raczej kolejny drapak by sobie zrobiła z tego popiersia. I pierś mą dumną rozorała z pasją. Nie wspomnę już o patrzeniu mi w oczy. Chyba, że w pancernych goglach bym siedział. Baba z niej jest naprawdę ostra! Uff!!!Danusia pisze: ↑08 sie 2017, 05:38 Koko ciocia Kamila dobrze napisała no coś Ty chłopaku z tym pomnikiem to nie teraz to jak już za tęczowym mostem będziesz ganiać teraz to POPIERSIE powinieneś sobie strzelić bo masz prześliczne pysiożeby Niunia mogła sobie siedzieć w Waszym pięknym ogrodzie i patrzeć Tobie w oczy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ach Koko bo te baby tak mają są i takie humorzaste jak Kalucha do której jak się zbliża Kolorek to już syczy ,a gdy tylko za blisko to po łebku dostaje równo ,a potem w zwiewa do pałacu i jej nie ma ,a on tak ją kochaBabaJaga pisze: ↑09 sie 2017, 22:17Obawiam się, ciociu Danusiu, że Niunia to raczej kolejny drapak by sobie zrobiła z tego popiersia. I pierś mą dumną rozorała z pasją. Nie wspomnę już o patrzeniu mi w oczy. Chyba, że w pancernych goglach bym siedział. Baba z niej jest naprawdę ostra! Uff!!!Danusia pisze: ↑08 sie 2017, 05:38 Koko ciocia Kamila dobrze napisała no coś Ty chłopaku z tym pomnikiem to nie teraz to jak już za tęczowym mostem będziesz ganiać teraz to POPIERSIE powinieneś sobie strzelić bo masz prześliczne pysiożeby Niunia mogła sobie siedzieć w Waszym pięknym ogrodzie i patrzeć Tobie w oczy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Koko żaden pomnik nie będzie tak piękny, jak ty osobiście na tym ściętym drzewie
Cudny masz ten ogród. Jak ja bym chciała choć jedno takie wielkie drzewo, żeby miśki mogli sobie po nich chodzić. No ale nie można mieć wszystkiego
Cudny masz ten ogród. Jak ja bym chciała choć jedno takie wielkie drzewo, żeby miśki mogli sobie po nich chodzić. No ale nie można mieć wszystkiego
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
U nas rok temu w ogrodzie dorodna morela uschła. Małżonek celowo ściął ją na takiej wysokości, aby może jakiś karmnik dla ptaszków na pozostałym pieńku zamontować. No, ale jak widać, miejscówka została przejęta przez futrzaste i często ją okupują.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
No taki pieniek to sama radość dla kociastych. U mnie na razie pustynia niestety. Raczej się moje miśki nie doczekają wielkich drzew, ba, nawet ja się nie doczekam