Fellow Kates Akis - FELEK:)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Re: Fellow Kates Akis - FELEK:)

Post autor: margita »

Feluś ... jaki Ty śliczny jesteś ... i jakie masz piękne oczyska ... i wiosnę nam przywołasz ... <mrgreen>
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Dziękuję Wam.

U nas Zuza o przebiśniegach można na razie jedynie pomarzyć, bo mamy takie gigantyczne hałdy śniegu .... brrrr... ale na południu zawsze wiosna szybciej przychodzi. Pamiętam, jak swego czasu dużo jeździłam po Polsce, to było to bardzo zauważalne. W Białym dopiero śnieg co stopniał, w Wawie pączki na drzewach już były, a w Opolu zielone liście. Różnica jest naprawdę kolosalna.
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

u nas śnieg topnieje ... słonko jeszcze świeci ... temperatura wzrosła do 3 stopni na plusie ...
czyli i tak zimno ...
ale już chociaż inaczej w domu ... już nie tak ciemno ... <mrgreen>
Awatar użytkownika
Angee

margita, a u nas niestety ponuro i śniegu po pas ;-( Chociaż te żonkilki do domu kupiłam, aby weselej było, bo normalnie deprecha :((((
Awatar użytkownika
Angee

Póki co, nasz krajobraz z balkonu prezentuje się następująco:
Obrazek
Obrazek
niestety:(((

... a mogłoby być już tak :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

Piękny Felek, taki...duży Lolek <lol>
kotku

Post autor: kotku »

Angee pisze:Dziękuję Wam.
W Białym dopiero śnieg co stopniał, w Wawie pączki na drzewach już były, a w Opolu zielone liście. Różnica jest naprawdę kolosalna.

Aaa jakoś nie załapałam, że jesteś z Białego! Mam tam moich kochanych rodziców i spędzałam święta częściowo, więc tak, zgadzam się, że na przebiśniegi jeszcze chwilkę musicie zaczekać. Ale za to, macie misie polarne <mrgreen> :roza: :kiss:

A co to to z balkonu widać u Ciebie? Budynek znajomy, ale nie wiem na pewno..? <oops>
Felek taki piękny w Białymstoku mieszka.. no ja Cię nie mogę <zakochana>
Awatar użytkownika
Angee

No tak, Białystok z tych polarnych niedźwiedzi chadzających ulicami wręcz słynie w Polsce <lol>
Zuza, no to następnym razem, jak będziesz w Białymstoku u rodziców, zapraszamy w odwiedki i do nas. Feluś bardzo się uciesz, bo on jest bardzo towarzyski kot :kotek:
A jeden z budynków, to hala sportowa uniwersytecka - gdzie między innymi odbywają się wystawy kotów :-D
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

No,ale macie naśnieżone. <shock> U nas faktycznie cieplej i resztki śniegu topnieją.Feluś-przywołaj tę wiosenkę!
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

jejku ... faktycznie u Was śnieżno ...
u nas dzięki słoneczku i wiatrowi ... troszkę się na ulicach przesuszyło i śnieg zniknął ... uff ... chociaż tyle ...
teraz czekamy na ocieplenie ... choć noc zapowiadają na minusie 8 stopni ... ;-(

Daleko jesteście od nas ... kawał drogi ... zimy zimniejsze na 100% macie ... a jakie macie lato? pewnie cieplejsze jak u nas ...
jeszcze troszeczkę musimy poczekać ... niby pod koniec nowego tygodnia coś ma się zmieniać na lepsze ... oby ... <mrgreen>
Zablokowany