Potem dużym zainteresowaniem jest taka piłka gniotka w środku chyba wypełniona kuleczkami styropianu i z długą metką. A no końcu wędka własnej roboty z przyczepioną myszką i wstążeczką. No i różne małe maskotki też cieszą się zainteresowaniem <mrgreen>
Wszystko o zabawkach dla kotów!
- Łatka
Re: Wszystko o zabawkach dla kotów!
U nas na pierwszym miejscu jest piłeczka od ping ponga hit nad hitem tylko trochę hałaśliwa 
Potem dużym zainteresowaniem jest taka piłka gniotka w środku chyba wypełniona kuleczkami styropianu i z długą metką. A no końcu wędka własnej roboty z przyczepioną myszką i wstążeczką. No i różne małe maskotki też cieszą się zainteresowaniem <mrgreen>
- Miss_Monroe
- Moderator
Jakiś czas temu w sklepie Toys4Boys kupiłam Bentusiowi robaka B.B Bugz , ponieważ wyczerpała się bateria to przy okazji wczorajszych zakupów w Zooplusie wybrałam podobną zabawkę tj. Crazy Bugs .
Niestety bardzo się rozczarowałam, ponieważ robak (w naszym wypadku fioletowy chrabąszcz) jest bardzo głośny, wydaje specyficzny, mechaniczny odgłos przez co Bentley się go boi. Mimo opisu, iż zabawka posiada zmienny kierunek poruszania się to niestety porusza się tylko w koło (może trafił nam się popsuty robak?), więc nie jest to za duża atrakcja dla kota, bo zabawka jest po prostu za bardzo przewidywalna i... nudna.
Myślałam, że Crazy Bugs będzie się sprawdzał tak samo jak B.B Bugz, który nie dość, że był bardzo cichy to jeszcze poruszał się w różnych kierunkach i wydawał się przez to o wiele atrakcyjniejszy. Jakość zabawki ze sklepu Toys4Boys również jest o wiele lepsza. Pozostało mi dokupienie (po raz kolejny) baterii do starego, dobrego robaka <lol>
Niestety bardzo się rozczarowałam, ponieważ robak (w naszym wypadku fioletowy chrabąszcz) jest bardzo głośny, wydaje specyficzny, mechaniczny odgłos przez co Bentley się go boi. Mimo opisu, iż zabawka posiada zmienny kierunek poruszania się to niestety porusza się tylko w koło (może trafił nam się popsuty robak?), więc nie jest to za duża atrakcja dla kota, bo zabawka jest po prostu za bardzo przewidywalna i... nudna.
Myślałam, że Crazy Bugs będzie się sprawdzał tak samo jak B.B Bugz, który nie dość, że był bardzo cichy to jeszcze poruszał się w różnych kierunkach i wydawał się przez to o wiele atrakcyjniejszy. Jakość zabawki ze sklepu Toys4Boys również jest o wiele lepsza. Pozostało mi dokupienie (po raz kolejny) baterii do starego, dobrego robaka <lol>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
my mamy Crazy Bugs biedronkę
plusy- fajnie "buczy" i wibruje, nie za głośna, sprawnie się porusza po kaflach i deskach
minusy- jest mało stabilna, wystarczy dotknięcie łapą żeby ją przewrócić
zainteresowanie kociastych średnie, chyba że wejdzie pod łóżko albo zaklinuje się pod fotelem <mrgreen>
większe zainteresowanie wzbudziła śmierdząca walerianą mysza <lol> futra ją nosiły, turlały się, ocierały
ale tylko jeden dzień <mrgreen>
ciągle na topie listy zabawek jest kulka z folii aluminiowej produkcji własnej <lol>
plusy- fajnie "buczy" i wibruje, nie za głośna, sprawnie się porusza po kaflach i deskach
zainteresowanie kociastych średnie, chyba że wejdzie pod łóżko albo zaklinuje się pod fotelem <mrgreen>
większe zainteresowanie wzbudziła śmierdząca walerianą mysza <lol> futra ją nosiły, turlały się, ocierały
ale tylko jeden dzień <mrgreen>
ciągle na topie listy zabawek jest kulka z folii aluminiowej produkcji własnej <lol>
-
anduin
Nie widzę tu info na ten temat, więc napomknę, że BIRDy wróciły do zooplus.pl 
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
przepraszam że się "samocytuję" ale chciałam dodać, że CB mucha (albo pszczoła?) jest fajniejsza bo bardziej stabilna i można ją chwytać za skrzydełka <mrgreen>Yolla pisze:my mamy Crazy Bugs biedronkę
zainteresowanie kociastych średnie, chyba że wejdzie pod łóżko albo zaklinuje się pod fotelem
to opinia Ice'a :-)
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
u mnie chrabąszczem zachwycił się wnuk - pogryzł go
ale koty się go nie bały, wręcz przeciwnie, mnie drażnił dźwięk przewróconego robaka, więc Uszka co chwilę go przewracała i patrzyła, jak szybko zareaguję <diabeł>
ale koty się go nie bały, wręcz przeciwnie, mnie drażnił dźwięk przewróconego robaka, więc Uszka co chwilę go przewracała i patrzyła, jak szybko zareaguję <diabeł>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
U nas hitem jest makaron spaghetti <mrgreen> niestety towar jest kruchy i ja trochę się boje tej zabawy.
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Tę opinię podziela Vesper, jedno skrzydełko zostało już nawet oberwane <lol>Yolla pisze:chciałam dodać, że CB mucha (albo pszczoła?) jest fajniejsza bo bardziej stabilna i można ją chwytać za skrzydełka <mrgreen>
to opinia Ice'a :-)
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
dziewczyny czy któraś z was ma matę do zabawy dla kotów???
jak się sprawuje? warto kupować?
podoba mi się taka

albo taka

warto dla takich dojrzałych panów jak moi???
jak się sprawuje? warto kupować?
podoba mi się taka

albo taka

warto dla takich dojrzałych panów jak moi???
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Madziu Ty masz w domu już dwa stare konie, nie wydaje mi się, żeby chciały się bawić takimi dziecinnymi zabawkami <rotfl>
No chyba, że ja o czymś nie wiem i oczekujesz jakiegoś kociaczka <mrgreen> Lada moment śnieżynki spadną w Krakowie <gwiżdże>
No chyba, że ja o czymś nie wiem i oczekujesz jakiegoś kociaczka <mrgreen> Lada moment śnieżynki spadną w Krakowie <gwiżdże>