Bazyl, Simon i Apsik
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Agnieszka7714
Cielaki <lol> , takiego określenia to jeszcze nie słyszałam, ale podoba mi się
. A chudy to już nie wygląda na chudego. Wiem, że przy brysiach to faktycznie sznureczek, ale ogólnie prezentuje się świetnie. Pańcia go chyba dodatkowo podkarmia, co by nie odstawał od "cielaczków" <lol>
Cudne futerka, mizianki dla aniołków

Cudne futerka, mizianki dla aniołków
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
oj ancymon pierwszej wody- wczoraj chyba z dziesięć razy zrzucał (specjalnie) moją wyprasowana sukienkę z krzesła i od razu uciekał <diabeł> . To diabeł wcielony- potrafi huśtać się na firance, w trzy sekundy wspiąć się z pełnego rozbiegu na drapak sięgający sufitu, zdejmuje końcówki od karniszy NOTORYCZNIE, doprowadza mnie do zawału gdy nagle wskakuje mi na plecy lub głowę, biega po domu z prędkością światła, zaczepia cielaki i prowokuje do zabawy. Ponad życie kocha swojego pancia
(który wcale go nie chciał) i gdy ten wraca do domu jest jeden miauk a kot czeka tylko na chwilę, gdy pan zdejmie buty, żeby mu się położyć na stopach (nie mówię już o tym, że Chudy jest pierwszym domownikiem, z którym pan się wita
). Ale przy tym jest najbardziej miniastym kotem na świecie i jako jedyny z naszych śpi z nami.
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
<aniołek> <aniołek>manita pisze:oj ancymon pierwszej wody- wczoraj chyba z dziesięć razy zrzucał (specjalnie) moją wyprasowana sukienkę z krzesła i od razu uciekał <diabeł> . To diabeł wcielony- potrafi huśtać się na firance, w trzy sekundy wspiąć się z pełnego rozbiegu na drapak sięgający sufitu, zdejmuje końcówki od karniszy NOTORYCZNIE, doprowadza mnie do zawału gdy nagle wskakuje mi na plecy lub głowę, biega po domu z prędkością światła, zaczepia cielaki i prowokuje do zabawy. Ponad życie kocha swojego pancia(który wcale go nie chciał) i gdy ten wraca do domu jest jeden miauk a kot czeka tylko na chwilę, gdy pan zdejmie buty, żeby mu się położyć na stopach (nie mówię już o tym, że Chudy jest pierwszym domownikiem, z którym pan się wita
). Ale przy tym jest najbardziej miniastym kotem na świecie i jako jedyny z naszych śpi z nami.