Trzymam kciuki za szybką diagnozę i wyleczenie <ok> <ok> <ok>
Lili i Bazylek
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Lili
Bardzo się cieszę ,ze jest poprawa <mrgreen> oby z każdym dniem było jeszcze lepiej <ok> <ok> <ok> <ok>
Pamiętaj Mogg ,ze my w razie co pomozemy Ci udzwignąć wydatki związane z dalszym leczeniem kocurka .
Grosik do grosika i uzbiera się stosowna miarka <serce>
Za zdróweczko kocurka <ok> <ok> trzymajcie się
<serce> <serce>
Pamiętaj Mogg ,ze my w razie co pomozemy Ci udzwignąć wydatki związane z dalszym leczeniem kocurka .
Grosik do grosika i uzbiera się stosowna miarka <serce>
Za zdróweczko kocurka <ok> <ok> trzymajcie się
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Jak dobrze, że pojawiło się światełko w tunelu :-)
Kciuków nie puszczam <ok> <ok> <ok> i tak jak napisała Danusia, nie jesteś sama, w każdej chwili zorganizujemy się na forum i pomożemy
Kciuków nie puszczam <ok> <ok> <ok> i tak jak napisała Danusia, nie jesteś sama, w każdej chwili zorganizujemy się na forum i pomożemy
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Bardzo cieszą takie wieści, oby udało się go jak najszybciej wyleczyć samym antybiotykiem <ok> <ok> <ok> Ale tak jak pisały dziewczyny, pamiętaj, że zawsze masz nas, jeśli tylko będzie potrzebna jakaś pomoc, dawaj znać, na pewno nie zostawimy Was z problemem samych. Trzymajcie się, obyś za 2 tygodnie mogła nam przekazać jeszcze lepsze nowiny :-)
- Ania z Gdańska
Obserwuję Wasz wątek od samego początku ;). Najpierw trzymałam strasznie mocno kciuki za Lilunię teraz jeszcze mocniej za Bazylka. Dużo zdrówka chłopaku!!!!!!!! Również deklaruję chęć pomocy - w każdej chwili i my dorzucimy grosika.
- Dominikana
Dopiero teraz przeczytałam o Waszym problemie, trzymam mocno kciuki za kociaka <ok> <ok> <ok> Jeśli będzie konieczność i ja wspomogę jakimś grosikiem :-)