Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

O matko, Hann Ty naprawdę jesteś w niebie <lol> tak cudownie to opisałaś, że jak nic z głową w chmurach. Taka zakochana to coś pięknego. Oby trwało to wiecznie i tego życzę ze szczerego serca.
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Haniu wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.Życzę Ci ,aby uśmiech zawsze Ci towarzyszył.Wszystkiego dobrego :redrose: Kotek na zdjęciach przecudny <zakochana>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Hann pisze: Jest cudnie i mam gorącą i niepłonną nadzieję, że będzie tak do grobowej deseczki <zakochana>
tego Wam właśnie życzymy! a zdjęcia piękne :-)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Przegapiłam zdjęcia <oops> . Cudowne, piękny tort i bukiety, Ty szczęśliwie uśmiechnięta, fantastyczne. A kot akrobata mnie przeraził. I to tak na serio. <strach>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Hann pisze:
Kasiu, Twoje strony mazursko-warmińskie są bajeczne po prostu. Już sama droga z Wawy tam, przez Pułtusk, te pola, te łany, te lasy, ten rzepak... Cudna nasza Polska cała, ale tam zwłaszcza :-) Nie ciągnie Cię tam? Do kraju tego, gdzie kruszynę chleba? Bo ja na przykład strasznie ckliwa jestem i nie wyobrażam sobie, żebym ziemię mą rodzinną miała opuścić...
Haniu jak wjeżdżam w lasy od Rozóg to już jak w domu, a jak dojadę do moich Piecek to nic więcej mi nie trzeba :-)
Awatar użytkownika
zuzuzanta

Post autor: zuzuzanta »

Właśnie obejrzałam zdjęcia. Mieliście piękny ślub, wspaniałe przyjęcie i cudowną podróż poślubną. Życzę Wam, żeby całe małżeństwo składało się z samych takich pięknych chwil :kwiatek:
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Dziewczyny, dzisiaj jest wielki dzień mojego kota o wielkim sercu, chudym ogonku i cudnych złotych oczach <roll>

Kotku, tu przy dziewczynach oświadczam, że kocham Cię i życzę Ci żebyś był tak cudny jak jesteś, tak mądry jak jesteś i tak spokojny jak jesteś :kwiatek:
Nic a nic się nie zmieniaj <serce> Od głupawki i szaleństw mamy przecież Leośka ;-))

[center]Obrazek[/center]
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Lucusiu nasz kochany i dostojny :-) Sto lat, sto lat :tort: :kotek: :roza:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Sto lat Lucusi :tort: :tort: Dalej bądź tak piękny i zachwycaj nas dalej, a Pańci przynoś tyle szczęścia co do tej pory, bo kocha Cię bardzo - tak jak i my :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

I ode mnie STO LAT I DUUUŻO ZDRÓWKA z okazji urodzinek :kotek: :tort: :winko:
Niech Pańcia dalej Cię rozpieszcza i kocha i nam pokazuje na fotkach :foto:
Zablokowany